21 квітня 2023 13:50

Alexander Radochin

Отличная компания для новичков и для тех, кто не уверен во вложении средств в успех.
Хорошие преподователи, менторы, прочее.
Есть и проблемы:
— Плохо настроена программа обучения: всё важное подаётся поверхностно, вскользь;
— Менторы не самые квалифицированные участники учебного процесса, ваши работы могут отклонять потому что «я так вижу»;
— Вас прослушивают в чататх и созвонах. Всегда и постоянно. Любая критика или предложение будет воспользовано против вас и никак иначе.

В остальном — чудесное место для тех, кто хотел себя найти в тихом омуте высоких зарплат. Многие мои друзья закончили эти курсы («заткнув язык в жопу»),. Но это ТОЛЬКО благодаря их вложениям.

Если готовы прогибаться под корпоративный прессинг и угнетения ради достижения цели — вам дорога открыта. Вас ждём успех.

P.S. (Увидел среди комментаторов множество менторов, не удивляйтесь если мой отзыв будет в минусас)

Підтримали:  Vasyl Shevtsiv Алексей Швец

9 коментарів

В мене подібна ситуація. Вигнали без ніякого попередження. просто сказали шо екзамени здав добре і сказали гудбай. Потратив багато місяців. Короче ставлення до студентів дійсно як до холопів. Шо можна сподіватися якшо Анна Апостол навіть свого чоловіка називає задротом в публічних відео.Тому вірю шо Олександру нічо не пропонували а просто без попередження вигнали. На менторах явно почали економити. Тому деякі зовсім ніякі. Ясно шо неприємно шо читають твої чати і потім перевертають все тобі в негатив. хоча там по різному можна трактувати.Раджу нічо в чатах не писати, з менторами не дискутувати взагалі. мовчати в тряпочку в любому випадку. Треба розуміти шо Ментор там всьо а ти нічо. І не звертати увагу шо Ментор оцінює роботу як йому захочеться а не по чек лісті. І списувати як всі а не старатися винайти велосипед. Також треба розуміти шо роботу найдуть далеко не всі, далеко не таку зарплату, далеко не за 4-5 місяців і шо набирають туда тих шо вже багато з комп’ютерними дипломами. в тому секрет також. Не звертати увагу на хамство координаторів. Короче дивіться до якого ментора попасти і мовчіть все в тряпочку. І списуйте. таке галопом по європам мало шо запам’ятається але для інтерв’ю може прокатить . Інше питання шо далі . Можна вилетіти зразу і тебе вже ніхто не візьме тоді.

Підтримали: Alexander Radochin

1. сказали шо екзамени здав добре і сказали гудбай — не логічно, сумніваюсь, що прям так і було
2. Анна Апостол навіть свого чоловіка називає задротом — до чого це і як впливає на причину відрахування?
3. Ментор оцінює роботу як йому захочеться а не по чек лісті — на оцінку роботи також впливає досвід ментора і окрім чеклісту він може звірятись з тим як працюють на реальних проєктах, чи це не круто, коли твій ментор дає приклади з реальної роботи?
4. Також треба розуміти шо роботу найдуть далеко не всі — звичайно не всі, тому що не всі хочуть виходити з зони комфорту і відправляти кожного дня купу резюме, контактувати з рекрутерами і проходити інтервʼю
5. набирають туда тих шо вже багато з комп’ютерними дипломами — у мене в групі не було жодної людини з дипломом, тим паче більше половини вже працюють і почали шукати роботу якраз на початку війни
6. таке галопом по європам мало шо запам’ятається — а тут цікаво, може це якраз і причина, чому ти вже не студент?

1. прям так і було. я зробив всі задачі на двох екзаменах. на першому десь половина всіх не зробила, на другому засекретили результати. англійська тест сі1 сі 2 . кодворс топ 3%.
2. це показує ставлення до людей. Вона відповідає за відрахування.
3.ментор оцінює хто кому як подобається. комусь прийме одне а комусь то саме накатає кучу реквестів. наприклад на мене накричали шо єдина група перевелася на укр. мову. Хоча я нічо не писав про мову в фідбеку.
4.купа людей відсіюється підчас курсу і купа не находить.
5. на джаві було до 70% але то не показник бо наші універи нічо не вчать може.
6. причина якраз скорше навпаки в тому шо я пояснив ментору чо синтаксичний цукор так називається а можна було і здогадатися).

Підтримали: Alexander Radochin

Василю, вітаю
Ми зацікавлені в успіху кожного мейтівця, тому створюємо умови та надаємо необхідні ресурси, аби розвивати потенціал студента. Проте в своєму успіху має бути зацікавлений і сам студент, а відтак — бути готовим багато працювати. Саме тому перед стартом курсу ми завжди попереджаємо, що навчання повного дня — це інтенсивний формат, який має свої правила і вимагає концентрації не тільки на hard-скілах, а і на soft. Інформуємо, що також можуть бути і відрахування.
Стосовно чатів вже прокоментувала моя колега Марія. А щодо згаданого вами «списування» — це також суперечить реальній картині. Натомість статистика наших випускників, які отримують оффер та працевлаштовуються в ІТ, доводить, що наша команда розуміється на реаліях ринку та знає, як підготувати студентів.
Повертаючись до вашого випадку, ще у вересні минулого року ми багато працювали з вами 1:1, давали вам поради з акцентом на soft-скіли та зазначали на важливості здорової комунікації. Проте, нам прикро, що зрештою постало питання про ваше відрахування. Аргументований зворотний зв’язок я надала вам ще тоді.

Підтримали: Mariia Sheiko

Вітаю. То шо єдина група перевелася на укр мову. і я в тому винуватий, хоча я якраз не писав по тому, це важко назвати здоровим спілкуванням. Ви явно не еталон здорової комунікації).Ваші викладачі з англійської наприклад важали шо ліпшого спілкування ніж в мене вже не найдеш.Ше дякували мені за спілкування і допомогу іншим студентам. Як і інші студенти з групи. Які поради? не писати нічо в слеку?. А нашо просити відгуки). Чи реагувати. Не пригадую шоб мене попереджали чи якусь роботу вели 1 на 1. Сказали не писати нічо в слеку я не писав. Сказали шо можна писати я писав про проблеми технічні і питання.

Хотеться багато чого написати, але хай за мене пишуть студенти, життя яких мейт змінив на краще) іх на щастя дуже багато)

Підтримали: Dekhtiar SerhiiSerhii Dziuba

Більше половини працюють це дуже добре. Половина це рахується від тих шо лишилися до кінця? (скільки вигнали, відійшло? половина чи третина з тих шо починали?) скільки з тих шо найшло знаходилось закордоном? половина чи менше? Скільки довго не пропрацювали чи влаштувалися на низеньку зарплату?

Привіт! В моїй групі відлетіло всього три людини протягом навчання. Більша частина вже знайшла роботу. Низенька зп, це реалії ринку та що саме для тебе низенька зп?

Олександре, вітаю.
Ми зацікавлені у тому, щоб випускники Мейту, навіть попри високу конкуренцію на ринку праці, знаходили роботу в ІТ. Це було б неможливо без якісної підготовки. За перші три місяці 2023 року майже 300 випускників Мейту працевлаштувались. Це дає нам підставити вірити, що навчальна програма та робота менторів синхронізована з вимогами ринку праці. Проте, ми постійно вдосконалюємось і, щоб ставати ще краще, завжди відкриті до конструктивного фідбеку.
Є процеси, які ми можемо змінити, тож завжди намагаємося дослухатися до порад та побажань наших студентів. У цьому нам завжди допомагають фідбек форми, а також зідзвони зі студентами. З порадами, які ми отримували від вас, на жаль, працювати не могли, адже, як і пояснювали, такий стиль роботи, який ви радили, навпаки б уповільнював процеси.
Щодо «прослуховування» — студенти Мейту об‘єднані формальними і неформальними чатами, які створює координатор на самому початку навчання, аби організувати навчальний процес групи та познайомити усіх. Проте, студенти можуть створювати стільки чатів на будь-яких майданчиках — скільки їм захочеться, і, звісно, з будь-яким складом учасників.
Нам справді прикро щоразу, коли розмова заходить про відрахування. Не секрет, що рішенню про відрахування передує серія попереджень про можливий розвиток подій, і що робити, щоб цього не сталось. Якщо ж відрахування неминуче — ми завжди аргументуємо причини. Як було і у вашому випадку.
P.S. Часто трапляється, що чесний зворотний зв’язок дозволяв студентам зробити роботу над помилками та вступити до нас повторно. І, зрештою, для них все завершувалось оффером.

Підтримали: Serhii Dziuba