21 квітня 2023 12:18
Усім привіт! Я працюю 8 місяців на позиції Product manager в Mate academy.
Без довгих вступів, я б виділив такі основні риси компанії: прозорий ріст, no bureaucratic bullshit, повна свобода дій та відповідальність, засновники які занурені в усі процеси, надихаюча місія та доставлення реальної цінності для клієнтів. Без перебільшень, ми змінюємо життя людей на краще.
Прозорий ріст. Тут точно не виникає питань куди ти рухаєшся та як швидко ти рухаєшся як професіонал. З першого дня як я потрапив в компанію, у мене був чіткий roadmap: я можу ініціювати performance review кожні
No bureaucratic bullshit. Я працюю на позиції продакта і у мене досить багато днів взагалі без дзвінків. Думаю, це багато про що говорить. Майже всі питання вирішуються асинхронно, що дозволяє фокусуватись на роботі, яка дає реальну цінність. Також, жодних корпоративних драм та існує культура відкритого фідбеку.
Повна свобода дій та відповідальність. Звичайно, у кожного працівника є менеджер. Але я з впевненістю можу сказати, що рух компанії визначається не зверху вниз. У тебе є ідея? Ти можеш її описати, надіслати на огляд іншим для отримання більш широкого контексту та почати працювати над реалізацією. Це все. Головне — це діяти в кращих інтересах Mate academy.
Засновники, які занурені в усі процеси. Цікаво, що зануреність у найменші деталі органічно поєднується із відсутністю мікроменеджменту. Я б це описав радше обізнаністю, аніж контролем або наглядом.
Надихаюча місія та доставлення реальної цінності для клієнтів. Mate academy — це не черговий продукт із сумнівною цінністю. Життя людей в абсолютній більшості випадків радикально змінюється на краще якщо порівнювати до та після навчання у Mate academy. І це прекрасно :)