15 лютого 2023 19:32

Nikolay Filiuk, Lead Front End developer

Два з половиною роки тому потрапив до мейту за рекомендацією друга на курс Front-end уже маючи певний досвід з потрібним стеком, але дуже поверхневий як я помітив вже під час навчання. Навчатись було відносно легко, але і бували моменти коли без допомоги менторів було не обійтись. В свою чергу вони оперативно допомагали вирішити питання та зняти блокери.

— тодішня програма включала в себе html/css/js/react далі ts/redux вже на етапі працевлаштування
— більшість завдань були з автотестами, але й можна було отримати фідбек від менторів
— важливою складовою є мотивація студентів, за цим там теж слідкували, зі мною навчались студенти які знаходили роботу вже на грані вигорання(а хто зна що було б якби їх не спонукали до активних пошуків)
— дуже сподабались пробні інтервʼю, не знаю куди б ми без них
— окреме дякую Yurii Holiuk, Volodymyr Pavlenko, Dmytro Yevlakhov, Olha Skaletska ну і звісно засновникам Рома, Аня, Макс)

Для тих кому цікаво ділюсь досвідом та заявляю що цей курс також підійте вам якщо ви хочете потрапити у геймдев(як мінімум браузерний). Звісно для цього прийдеться постаратись на етапі тестових і інтервʼю, але памʼятаймо що мейт не вчить нас реакту, а вчить нас вчитись і для мейтівся освоїти якусь лібу для рендерингу графіки на рівні джуна має бути справою кількох годин чи днів.

Ну і останнє це мій тг @filiuk98 для тих хто думає що фраза «порадив друг» означає що відгук написав бот.

Підтримали:  Nadiya Martynets