22 грудня 2022 8:23
*спойлер* Якщо почнеш навчання в Mate сьогодні, то через декілька місяців будешь мати класну професію, цікаву роботу та круті спогади про навчання!
Привіт, я навчалась 3 місяці full-time на UX/UI + 6 тижнів зайняло працевлаштування (в групі нас було ± 20 людей і я майже остання хто знайшов роботу і все це під час війни та блекаутів) Зараз я mobile ux/ui designer в американській продуктовій компанії. Хочу сказати, що стає дуже страшно від думки що б було, якщо б я не дізналася про Mate academy. Відповім на питання які сама шукала, коли обирала курси:
1. ТАК, усі 99,9% позитивних відгуків це правда.
2. НІ, в навчанні буде ще складніше ніж ти можеш уявити.
3. ТАК, тобі допоможуть з працевлаштуванням і на мою думку 80% шляху до оферу за тебе зроблять Mate.
4. НІ, зарахування до Mate academy автоматично не гарантує тобі працевлаштування (пам’ятаєш про твоїх 20%)
5. ТАК, це того варто, спробуй хоча б пройти basic курс на платформі і сам зрозумієш рівень навчання.
6. НІ, немає ніякого подвоху, жодного підводного каміння, контрактів та договорів з п’ятьма зірочками внізу і абзацами мілким шрифтом, це не піраміда і не таємний клуб де не можна нічого розказувати.
7. НІ, це не агітація та не реклама, бо якщо ви підете навчатися то станете класним професіоналом і моїм конкурентом, а мені воно не потрібно😀