9 листопада 2022 17:00
Вступила в Mate на повний день Front end, з надією що школа як і налогошує в своїх рекламах допоможе здобути нову освіту з нуля. Я абсолютний нуль в ІТ. Зрозуміла, що навчання буде важке і насичене. Впевнено думала що справлюся зі всіма труднощами, що власне у мене і виходило.
Через 2,5 тижня зі мною роблять індивідуальний дзвінок, де кажуть що розривають договір, тому що я не відповідаю рівню групі, і мені буде важко знайти роботу. ВЕЛИКА КОНКУРЕНЦІЯ.
Ніяких попереджень, що я не справляюсь (як написано в договорі), не було. Через годину закрили всі доступи. Ну таке знаєте...
Не рекомендую цю академію, особливо для людей з нулем. У всіх згадках про цю академію, я чула, що тільки одиниці не доходять до кінця, і лиш ті, які не приділяють увагу навчанню, не виконують домашні, не відвідують лекції, припиняють навчання.
Я зі своєї сторони робила все можливе, але зараз академія змінила своє *гасло* з «Допоможемо здобути нову освіту для всіх хто хоче вчитися і досягнути своїх цілей» на «Вибираємо тільки найсильніших, з досвідом» так їм вигідніше.
Не заперечую, матеріал давався мені не найпростіше і в деяких завданнях була затримка у здачі на пів дня-день, але все потрібне було виконано.
Я вважала, що це допустимо, така ситуація була близько у 40% групи.
Тому зовсім не очікувала, що мене одразу поставлять перед фактом відрахування без жодних попереджень.
Найбільше вводить в ступор — факт того, що я думала що у мене все в порядку, тому що, попереджень про відрахування не було.
Я так розумію були зроблені внутрішні висновки і прийняте рішення.
А потрібно лиш попереджати студентів, що за перші випробування, які здаються не успішно — відрахування та давати кращий фідбек стосовно студента.
Віка, вітаємо
Підсумкова практика, лайв-кодінг та техчек. Це етапи, за якими ми оцінюємо готовність студента продовжувати.На жаль, ваші попередні невчасні здачі домашніх завдань, а також успішність по модулю верстки була недостатньою, щоб перейти до вивчення наступних модулів у визначені строки.
Стосовно попереджень. За 2,5 тижні для вас ними були: статистика просрочених дедлайнів домашніх завдань, фідбек по вашій практиці, оцінка техчеку та зворотний зв’язок ментора після техчеку.
Умовою фултайм навчання є успішність студента та дотримання ним чіткого графіку програми. Нічого не змінилось. Тому, на жаль, ми і були вимушені прийняти рішення про ваше відрахування.
Але відрахування з фуллтайм групи означає лише те, що вам необхідний більш гнучкий графік. Бо швидкість засвоєння матеріалу — дуже індивідуальна справа. Бажаємо, щоб вам все вдалось.