13 травня 2022 15:13
Ось і прийшов мій час залишити тут відгук:)
Я закінчила full-time Recruitment курс в Mate academy!
Мій шлях розпочався з розуміння чого я хочу, обравши для себе напрям, я багато читала про курси/школи (так як мала вже негативний досвід, тому була максимально прискіплива в цьому питанні).
Чому я обрала Mate? — елементарний аналіз на ринку, рекомендації друзів, кількість працевлаштованих студентів, а це вже близько 1700+.
Mate — це про довіру! На перших етапах я проходила інтерв’ю де мене запитували про цілі, рівень англійської, можливість навчатися full-time. Фідбек отримала, і була цьому неймовірна рада мати можливість навчатися тут. Якщо ви отримали позитивний фідбек для старту навчання — це означає, що в тебе вірять! Якщо негативний не засмучуйся швидше за все тобі потрібно зовсім трішки підтягнути свії скіли та спробувати знову:)
Mate — це про контакт! Після отримання фідбеку про вступ до курсів зі мною тримали зв’язок до старту навчання. Параленьно я мала можливість вже відвідувати курси англійської де підвищувала свій рівень!
Mate — це про знання та скіли! Мене максимально підготували до старту роботи, (не лише тицяти кнопки в Linkedin) Теорія завжди була закріплена практичними завданнями, прикладами на власних випадках ментора. Величезна дякую Elizaveta Vorobiova (Coach at Mate academy) на власному досвіді я зажди могла звернутися до неї за допогою/порадою на рахунок завдань. Для Лізи не було дурних запитаннь (завди було чітке пояснення процесів та дій яких студент не зрозумів або не вловив відразу).
Мій курс розпочався за 2 дні до повномаштабного втроргнення рф. Mate тримали з нами зв’язок і після невеликої перерви (коли всі були в + - збереженому місці) ми відновили навчання.
Employment process at Mate academy!
Розпочну з того що отримані знання закріплені практикою, дозволили почуватися впевнено на інтерв’ю та всіх етапах працевлаштування (Pre-screening interviews, тестове завдання, технічних та HR інтерв’ю)
Допомога з CV, підтримка, аналіз негативних/позитивних фідбеків.
Вас тут точно не залишать на самоті!
Mate — це майбнє! Тут байдуже яка у вас освіта, чи працювали ви офіціантом чи вчитель з багаторічним стажем який хоче змінити власне життя. Байдуже також на ваш вік. Тут потрібна тільки ваша мотивація та наполеглива праця!
Я рада, що обрала для себе Mate academy та буду рекомендувати їх.
Бажаю вам розвитку та розширювати географію студентів:) Ви всі нереально круті!