31 жовтня 2021 22:45
Маючи досвід у проходженні різних курсів по тестуванні ПЗ, можу з стовідсотковою впевненістю рекомендувати Mate academy.
Навчальний процес побудований так, щоб не тільки мати теоретичні та практичні знання, а й так, щоб легше було ввійти в робочий процес. Основною перевагою цих курсів є те, що тут зацікавлені в тому, щоб ви отримали роботу і тому всі необхідні знання можете здобути в академії. Є тренувальні співбесіди, під час яких можна перевірити засвоєні знання, а також ментори підкажуть як правильніше відповідати на реальних співбесідах. Як тільки ви стали студентом Mate, відразу визначайте свій рівень англійської і записуйтеся на уроки англійської відповідно до вашого рівня, бо під час активної фази курсів, часу на англійську буде менше, а так до стадії працевлаштування можна більш-менш підтягнути англійську. Також є екзамен який треба скласти успішно, щоб не вигнали, але якщо вчасно здавати домашні завдання, питатися в менторів, якщо щось не зроуміло, і загалом виконувати все, що кажуть ментори, то екзамен точно здасте, а далі буде трохи легше, принаймні до стадії пошуку роботи)))
Хоч я повністю задоволений курсом і вдячний всій команді Mate academy, особливо тим, хто причетний до курсу QA, але про мінуси хотів би також згадати (принаймні для мене це були мінуси), сподіваючись, що в майбутньому їх взагалі не буде. Особисто мені хотілося б, щоб в межах курсу вся команда Mate спілкувалася українською зі студентами курсу, принаймні публічно і щоб вся переписка також була українською, винятком хіба є класи англійської мови.
На сьогодні це дуже важливо не тільки через закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної», а й просто, щоб стати справді незалежними. І тому хотілось, щоб команда Mate в повному складі стала прикладом для студентів. Також були присутні дрібні помилки (незначні помилки в текстах) в навчальних матеріалах, але це майже непомітно, але хотілось би, щоб і таких помилок не було. Деякі помилки вже виправили)))
Також програма курсу в повному обсязі не збігалася з навчанням, але це, напевно, через те, що ще шукають найефективнішу програму курсу.
Тож всім хто готовий наполегливо вчитися впродовж