20 лютого 2021 11:59

Yurii Parfinenko, QA Engineer

Я вчився тут на QA.
У Mate я попав по рекомендації свого друга, який навіть там не навчався, але чув багато позитивних відгуків на своїй роботі — зі свого теперішнього досвіду можу сказати, що вчать тут дійсно непогано і після проходження декількох співбесід багато компаній дивуються рівню знань людини після курсів — це вже про щось говорить і це не враховуючи того, що у більшості людей з моєї групи було по два, а то і по три офера ще під час навчання.

Навчання full-time, заняття кожень робочий день зранку і до вечора. Сама програма навчання побудована таким чином, щоб кожен студент мав змогу закріпити отримані знання на практиці — як у групі, так і індивідуально. Окрім навчання є доступ до занять по англійській мові з викладачами для різних рівнів знання мови та доступ до відеоуроків по іншим напрямкам.

Також хочу зазначити, що вступити на цей курс не так то і просто — після реєстрації вам дається набір інформації, яку треба розібрати і вивчити, потім пройти тест і після цього співбесіда — тільки після цих етапів вас приймають на курс. Компанія, по суті, інвестує у вас, тому вони роблять усе для того, щоб ви отримали знання і успішно знайшли хорошу роботу з усіма умовами для подальшого розвитку.