Усім привіт!
Рік працював з командою Matchit.me в ролі Frontend Developer, враження від роботи лише позитивні, дуже крута команда професіоналів, яка горить своїм продуктом! Класно налагоджені робочі процеси та лампова атмосфера спілкування:)
Друзі, дуже дякую за те що надали можливісь попрацювати з вами, ви круті, усьго вам найкращого, та стрімкого росту вашому продукту!
Добрий день! З Matchit.me тілько почала працювати, жаль що раніше не знала такую крутезну команду і за короткий час приємно вражена ними, дякую за співпрацю!
Вітаю! Працюю з Matchit.me більше року і задоволена нашою роботою. Завжди великий вибір вакансій з детальним і зрозумілим описом над якими приємно і легко працювати. Швидка відповідь по додатковим запитанням, завжди вчасний фідбек для кандидатів. Чудова і позитивна команда, Марія і Антон справжні професіонали, відповідальні і приємні в спілкуванні! Дякую їм за можливість плідної співпраці і бажаю їм успіху в розвитку їхньої справи!))
Доброго дня!
Повністю задоволений зпівпрацею з Matchit.me.
Особливо хочу відмітити завжди вчані фідбекі, фідповідь на всі запитання навіть в післяробочий час.
Також повністю задоволений функціоналом сайту,
Дуже дякую Антону та Марії за допомогу та плідну співпрацю.
Працюю в matchit.me вже більше року і жодного разу не жалкую про свій вибір! Максимально комфортний менеджмент керівників який націлений на результат та не має ні яких бар’єрів і кордонів, все максимально прозоро і вибудовано таким чином щоб співробітнику було комфортно працювати. Команда яка підтримує тебе на кожному етапі адаптації і готова майже 24\7 тобі відповісти та допомогти. І найбільше подобається, що не відчуваєш різниці у відношенні як до співробітників так і до клієнтів.
Агенція Rock-IT успішно співпрацює з Matchit вже більше року, команда професіоналів стала надійним партнером у наданні нових вакансій для нас, як за кордоном так і в Україні.
Сподіваємось на плідну та не менш ефективну роботу в майбутньому!
Дякуємо за завжди оперативний зворотний зв’язок та цікаві вакансії!
Мені порекомендували дану компанію для співпраці по закриттю вакансій на фрілансі. Працювала одразу над декількома вакансіями. Приємно здивувало, що на будь-який запит чи уточнення завжди відповідали швидко, змістовно і у повному обсязі. Стейкхолдери процесу відчутно сприяють та пришвидшують роботу на скільки це можливо.
Протягом усього процесу рекрутингу ти розумієш на якому етапі твій кандидат, які подальші дії та який фідбєк.
Мій особистий рекорд поставлений разом з компанією, це закриття вакансії RoR за 7 днів=)
Також хочу відмітити, зручний інтерфейс у особистому кабінеті, де є можливість подивитися статус по кандидату якого відправила на розгляд або прокомунікувати на пряму з компанією замовником у окремому діалоговому вікні.
Сміливо готова рекомендувати Matchit.me все прозоро та чесно, виплата за закриті вакансії приходить вчасно та в повному обсязі.
Дякую Вам, дуже приємно та легко з Вами співпрацювати
We are happy to provide feedback on our collaboration with the company! It is crucial to have responsible partners like Matchhit during these times.
The company fulfilled all of its obligations within the set deadlines and with excellent quality. The employees are professional, polite, and ready to assist with any inquiries. Special thanks to the partners manager, Alice, for her communicativeness and integrity.
The company is a reliable partner, and we recommend working with them.