Мав змогу попрацювати в чудовому колективі компанії MasterDynamix. Мій досвід роботи в компанії був відносно коротким, так як заходив на проєкт, але надзвичайно продуктивним. За 8 місяців, я працював над проєктом від початкового етапу розробки до його успішного запуску в App Store та Google Play, де мав змогу застосувати різноманітні технології, як добре знайомі, так і нові для мене. Якщо ви прагнете професійного розвитку та нових викликів — це місце ідеально вам підійде.
Особливо хочеться відзначити команду — це не лише висококваліфіковані спеціалісти, але й надзвичайно позитивні люди, з якими було приємно працювати щодня.
Працюю у компанії з 2021 року.
За весь час роботи у компанії лише позитивні моменти. Компанія складається з цікавих, позитивних а саме головне професійних людей. Завжди цікаві проекти, зустрічі. Вчасна та справедлива оплата праці, постійні перегляди оплати і тд, відпустки, гнучний графік. Керівництво завжди йде на зустріч при будь-яких проблемах які можуть виникнути.
Відсутня можливість дізнатись юридичну інформацію про компанії:
18 травня рекрутер з TechMission в LinkedIn запропонувала розглянути вакансію Senior TypeScript or Golang software engineer.
Запитав двічі про юридичну інформацію й жодної внятної відповіді від рекрутера.
19 травня рекрутер з TechMission в LinkedIn запропонувала розглянути вакансію Senior TypeScript or Golang software engineer.
Запитав тричі про юридичну інформацію й жодної внятної відповіді від рекрутера.
Whois:
Пошук по торговельній марці:
Сказав «А», кажи і «Б».
Тепер трохи правди про пана Ярослава. 9 травня він сам звернувся до мене у Linkedin стосовно вакансії. Не задавши жодного питання про саму вакансію/проект, не показавши бажання хоча би поспілкуватись і дізнатись більше деталей, пан Ярослав почав розмову з наїзду. Претензія була в тому, що пан бажає, щоб компанія змінила інформацію на сайті masterdynamix.com, бо пану так хочеться. Також, пан дуже бажав знайти зв’язки компанії з русньой, провів навіть якийсь інвестігейт, ні в чому толком не розібравшись. Звісно, нічого не знайшов, але погрожував написати статтю по аналогу ось цієї dou.ua/forums/topic/43332.
Саме тому, ще 9 травня мною було прийнято рішення завершити спілкування з Ярославом. Потім, він ще спілкувався з рекрутерами, де вимагав ту саму інформацію. Тут суто моя провина, бо не повідомив рекрутерам не розглядати даного кандидата.
Компанія MasterDynamix завжди відкрита до спілкування з людьми, які мають бажання співпрацювати та вміють адекватно вести ділову переписку/розмову. Не ведіться на провокаторів.
P.S. TechMission.pro тут взагалі ні до чого, але пану Ярославу не вистачило наснаги повністю розібратись у даному питанні
Я счастлив, что имел возможность работать в команде MasterDynamix. Это моя первая IT-компания, и я очень довольный что начал путь именно в этой команде. За 2.5года я много чего узнал интересного. Не жалею не об одном из этих дней, которые провел в этой команде. Ещё увидимся!
Мав можливість працювати в компанії Masterdynamix два роки.
Після роботи в компанії залишилися лише позитивні враження. Працював в невеликій і дружній команді.
Була можливість постійно розвиватися професійно, так як керівництво успішно цьому сприяє. і в подальшому надає можливість вкористовувати отримані навики на благо компанії та проектів.
Щороку проводиться ревью скілів та, відповідно, перегляд заробітньої платні згідно навиків.
Дуже сподобалася атмосфера в компанії. Керівництво завжди відкрите до діалогу та вирішення питань.
З вагомих плюсів:
— цікаві і динамічні проекти
— можливість використовувати сучасні технології
— умови карєрного зростання
— зручний графік роботи
— своєчасна оплата з\п
— оплачувана щорічна відпустка
— performance evaluation
І як додатковий бонус — цікаві корпоративні зустрічі.