25 листопада 2025 14:33

Natalia Tymoshchuk

Навчання в MASC перевершило всі мої очікування! Матеріал був поданий дуже структуровано — після кожного заняття не виникає жодного сумніву у власних силах і знаннях. Особлива подяка неймовірній команді: атмосфера завжди дружня та підтримуюча, є окремий блок з англійською, потужна психологічна підтримка, а також менторство, яке дає відчуття, що ти не просто вчишся — ти ростеш . Дуже подобались щотижневі Zoom-зустрічі, на яких можна не лише поставити свої питання, а й почути цікаві запитання від інших учнів.

Ком’юніті просто фантастичне — тут завжди допоможуть порадою, поділяться досвідом або новинкою зі світу автоматизації. Після завершення навчання залишається відчуття, що ти завжди «в темі»: легко звертатися до спільноти, продовжувати спілкування та розвиватися.

Щиро рекомендую школу MASC усім, кому важлива якість викладання, підтримка й інноваційний підхід до навчання і саме головне знання !

Окреме ДЯКУЮ засновнику школи Максиму Слободянюку — за сміливість започаткувати та організувати таку сучасну й унікальну навчальну платформу! Це дійсно цінно для всієї спільноти!

І найголовніше — я давно не починала щось настільки технологічне «з нуля», і тим більше приємно, що змогла опанувати сучасні no-code інструменти повністю самостійно. Це стало справжнім професійним перезавантаженням. Упевнена, що така трансформація була можливою саме завдяки підтримці, структурі, менторству та унікальному підходу школи MASC.