9 жовтня 2025 11:49

Tatiana Yehorova, Фрілансер в Upwork, Linkedin

Хочу висловити величезну щиру вдячність засновнику Максиму Слободянюку та всій команді школи MASC за безцінні знання, постійну підтримку й потужне натхнення, які я отримала під час навчання.

Про школу дізналася наприкінці весни 2025 року з реклами в Інстаграм. Спочатку пройшла безоплатний, але надзвичайно інформативний міні-курс «Автоматизатор маркетингу». Мені одразу дуже сподобалася якість подачі, і я без вагань придбала повний курс «Автоматизатор маркетингу».

Матеріали курсу подані винятково структуровано, логічно та з максимальною увагою до практичного застосування. Усі теми — від фундаментальних основ CRM-систем до побудови складних, але зрозумілих автоматизацій у Make, Zapier та ActiveCampaign — пояснено доступно й покроково.

Навчання вимагало значних зусиль і часу, проте сам процес був неймовірно захопливим і сильно мотивуючим. Цей курс — не просто набір лекцій, це повноцінна трансформація підходу до роботи. Особливо цінно, що навіть після завершення курсу залишається доступ до матеріалів, і я можу повертатися до них, щоб поглибити знання та знову відкривати для себе щось нове.

Хоч я не завжди мала можливість долучатися до щотижневих **LIVE-**зідзвонів у реальному часі, записи цих сесій та готовність кураторів відповідати на всі запитання були надзвичайно корисними й допомогли краще засвоїти складні теми. Школа MASC робить неймовірну справу, готуючи справжніх фахівців майбутнього!

Велика вдячність особисто Максиму Слободянюку і всій команді за таку класну можливість розширити свій професійний горизонт, змінювати своє життя на краще і дізнаватись нові, неймовірні та затребувані речі!

Щиро рекомендую школу MASC кожній людині, яка хоче отримати фундаментальні практичні навички в маркетинговій автоматизації та зрозуміти, як ефективно впроваджувати сучасні технології в свій бізнес чи роботу клієнтів. Це інвестиція, яка окупається знаннями.

Підтримали:  Nataliya Stepanenko