26 вересня 2025 14:49
Дуже щаслива, що натрапила зимою 2025 в соціальних мережах на рекламу курсів від MASC. Спершу пройшла безкоштовний курс по автоматизації, а далі зрозуміла, що хочу детальніше розібратись в цьому напрямку. Пішла на базовий курс з Автоматизації Маркетингу. І на останок, маючи бажання поглибити свої знання та стати експерткою в рамках однієї платформи, закінчила курс з n8n.
Я щиро вдячна Школі за ті знання, котрі отримала на курсах, за розуміння чим хочу займатись в найближчі 5 років, за допомогу у створенні профілю на Upwork та створенні плану робіт, щоб досягнути конкретної цифри в заробітку через 6 місяців. А ще неймовірно вдячна за спільноту людей (like-minded people)! Це величезна цінність для мене і, напевно, один з головних критеріїв вибору.
Не можу сказати, що моє навчання було легким, так як паралельно я проживала свої життєві виклики та страхи. Та я впоралась.
Від курсів залишилось багато позитивних вражень. Адже Школою пророблена величезна робота, котра полягає у тому, щоб не тільки подати навчальний матеріал, а ще й допомогти його максимально засвоїти та показати як вивчене може допомогти заробляти.
Мені особисто дуже допомагали вертатись в стрій періодичні повідомлення з запитом «як справи» від кураторки. Ще приємно було отримувати фідбеки по домашках з конструктивними зауваженнями та цінними порадами. Ну і щотижневі зустрічі підтримки — то були дуже теплі зуми, після яких також багато матеріалу засвоювалось краще.
На момент написання цього відгуку, я ще в Мастермайнд групі та в процесі пошуку своїх проєктів, але з чітким алгоритмом дій, реченцем (deadline) та ще більшою вірою в свої можливості. Маю чітке розуміння, що я вже вклала багато ресурсів в нову професію і зараз потрібно просто продовжувати дотримуватись рекомендацій та щоденно аналізувати вчорашні дії.
Однозначно рекомендуватиму курси та Школу знайомим, котрі шукатимуть нові напрямки в розвитку.