25 вересня 2025 18:59

Eugene Bondarenko, Marketing Automation Expert в Upwork

Я вважаю, що зараз — найкращий час бути з командою MASC. Це не просто навчання, а повна підтримка з усіх боків: технічна допомога на найвищому рівні, потужний Mastermind, неймовірні ментори та навіть психологічна підтримка.

Я щиро рекомендую MASC кожному, хто хоче отримати нову, сучасну та високооплачувану професію, яка цінується у всьому світі. Ви стаєте частиною дружньої та професійної спільноти, де завжди знайдеться порада, підказка та підтримка.

Моя історія: я — переселенець з Маріуполя. Місяць аналізував школу, дивився YouTube, відвідував безкоштовні заняття, і зрештою вирішив інвестувати у себе та нову освіту. І жодної секунди про це не пошкодував. Попереду ще багато роботи, але тепер я знаю, що є ком’юніті, яке підтримає у будь-який момент.

Важливо розуміти: це не легка прогулянка по пляжу. Щоб були результати — потрібно працювати, вірити у себе та свої здібності. Але воно того варте, бо навчання з MASC змінює спосіб мислення: ви починаєте дивитися на світ очима автоматизатора і відчуваєте, що будуєте своє майбутнє вже сьогодні.

Мій щирий рекомендаційний висновок: вкладайте час і гроші з розумом — і отримаєте результат, який змінить ваше життя.

Підтримали:  Nataliya Kuziv