16 червня 2025 21:13

Євген Ільченко

Коли тобі 61 рік і ти на мізерній пенсії, питання додаткового заробітку для виживання стоїть гостро. Я не новачок в ІТ і коли побачив рекламу MASC, то спочатку не дуже повірив — багато курсів в інеті і гори обіцянок.

Проте перегляд інтерв’ю випускників, перелік дисциплін, що вивчаються, перегляд відео з вирішенням конкретного завдання і головне — розуміння того, що автоматизація маркетингу — це сучасний тренд для ринку зумовило мій вибір.

Наприкінці вересня пішов навчатись. Рівно через 3 місяці, ще не закінчивши навчання, я мав уже перший укладений контракт на Upwork. Через 2,5 місяці мені Upwork вже присвоїв рівень TOP-RATE. Зараз, через 5-ть місяців після закінчення у мене, дякувати Богу, повно улюбленої роботи.

Життя кардинально змінилося, м’яко кажучи.

До переваг MASC відношу хороший підбір та подання матеріалу для навчання, це чудова база з сучасних інформаційно-маркетингових технологій, яка дає розуміння основних процесів маркетингу. Важлива деталь — знайдено розумний баланс між кількістю матеріалу, часом та формою подачі. З одного боку — не можна осягнути неосяжне — з іншого боку повний боєкомплект для початку роботи на ринку як фрілансер.

MASC має чудове ком’юніті, продуманий задачник, технічна підтримка вражає своєю терплячістю та професіоналізмом до всіх наших косяків у періоді навчання.

Постійно з’являються нові курси, нові цікаві зустрічі та спікери, завжди цікаво.

Я щиро вдячний цим прекрасним людям, які в сучасних складних умовах дозволили мені та сотням інших людей отримати можливість заробляти та розвиватися у своїй обраній спеціальності.

Кому підійде MASC: всім, хто хоче освоїти спеціальність автоматизатора маркетингових процесів (та інших спеціальностей на курсі, я закінчував саме автоматизацію маркетингу), отримати можливість залучати клієнтів та заробляти на виконанні замовлень від них.

Кому не підійде MASC: тим, хто думає, що після курсів щастя звалитися з неба автоматом і нічого робити не потрібно — знай собі автоматизуй розміщення грошей по своїх кишенях.
Це так не працює. Жоден навчальний заклад не гарантує. що ви станете міністром, академіком чи професором. Вони дають знання, інше — Божа воля і ваша важка праця.

Я дуже шкодую, що MASC не попався мені раніше.

Щиро дякую всій команді MASC!