13 червня 22:13

Olha Tymonyk, No-Code Website Expert & Marketing Automation

Я прийшла в школу MASC після закінчення курсів UI/UX дизайнера, так як зрозуміла, що не буду виборювати офер серед сотні молодих дизайнерів, а на Upwork не вистачило сміливості подаватися. Але чітко усвідомила, що хочу працювати віддалено з іноземними клієнтами та почала шукати, які послуги я зможу ним запропонувати.

Саме в школі MASC я отримала підтримку та впевненість, що все реально для мене! Мене навчали люди, які самі з нуля пройшли шлях від навчання до виходу на фріланс та хороші заробітки. Навчали ВСЬОМУ: які інструменти та платформи автоматизації актуальні на зарубіжних ринках, як подаватися на Upwork, як писати пропозиції, як розмовляти з клієнтами, як не розчаровуватися, як та за скільки оцінювати свою роботу та інше. В школі створене неймовірне ком’юніті випускників, куди можна завжди звернутися за допомогою. Саме через ком’юніті я знайшла свого другого клієнта та працюю з ним вже більше ніж пів року.

Дякую Максиму та всій команді школи MASC за те, що створили можливість знайти себе незалежно від віку, реалізуватися та бути незалежною саме в Україні, навіть у складні часи.