24 березня 2025 11:52
В переше почула про MASC в 2022, я була вражена кейсом Максима Слободянюка, це створення додатку пошуку житла за кордоном для українців, які тоді були розгублені в чужій країні.
Коли за
Велика подяка куратору Роману та Євгенії, вчителям Денису Галіцину, Тетяні Кривенді та Максиму Слободянюку за їх пророблену роботу, те як побудован курс. Я щастлива бути частиною ком’юніті випускників курсу, це всі люди які не здаються і кожен в своєму тепмі досягають успіху. Це мотивує не здаватись.
Знання ви отримуєте реально практичні по Маркетингу та Автоматизації. Звісно це старт в цій професії, але це дуже вам допоможе рости в цій професії та знайти вашу бажану нішу в ній.
Я не жалкую, що придбала цей курс, бо наприклад в моїй професі графічного дизайнера, зараз це допомагає перейти у веб створюючи дизайн та верстку(на wix, webflow, weblium, system.io), та додатково продавати клієнтам створення не тільки сайтів, але й надаштувати їм мейл атвоматизації, створити кращі мейл дизайни(в brevo, mailchimp, klavyio) і розуміння як їх розміщувати на платформах.