23 лютого 2025 13:31
Моє знайомство зі школою MASC виявилося справжнім відкриттям. До цього я навіть не задумувалася про існування професії автоматизатора маркетингу, але після трьох курсів ця сфера захопила мене повністю. Вражає, як Максим Слободянюк відстежує тренди в автоматизації маркетингу та постійно оновлює навчальні програми, створює нові, додаючи актуальні інструменти та підходи.
Під час навчання я отримала велику підтримку від Дениса, Олексія, Романа та Євгенії. Вони допомагали розібратися з усіма питаннями, що виникали під час навчання. Кожен модуль приносив нові знання, які я одразу могла застосовувати на практиці. Важливі поради я отримувала від Максима під час роботи над своїми першими проєктами..
Окремо хочу відзначити атмосферу в спільноті MASC. Це унікальний простір, де кожен може отримати пораду, побачити альтернативні рішення своїх задач та поділитися власним досвідом. Школа регулярно проводить зустрічі з випускниками, які досягли успіху, та запрошує експертів галузі. Завдяки різноманітним онлайн та офлайн заходам процес навчання та роботи стає ще цікавішим. MASC створює середовище, де хочеться постійно розвиватися, черпати натхнення та рухатися вперед.