19 лютого 2025 14:12

Anna Kravets, Студент в SkillUP

Школа МАСК — найгірша онлайн- школа, яка мені зустрічалась в Україні ! Інфо цигані, які в рекламі , на вебінарі обіцяють одне, а по факту інше!
Не вирішують конфлікти належним чином, інформація на ціну 800$ з назвою пакету Спеціаліст Апворк — взагалі не відповідає стандартом якості, це базовий ознайомчий курс, красна ціна якого 200 доларів. Мені є з чим рівняти, я вчилася на курсах, як в Україні, так і в США! Я досі отримала того результату, який вони обіцяють на сайті, а саме 1 проект на Апворк з підтримки Ментора.
На питання про «вивчені» (на 3% від 100%) платформи НЕ ВІДПОДАЮТЬ, посилають в Гугл або ЧАТ GPT або ще кудись!
Максим Слободянюк — автор і власник школи, керується НЕ ЗАКОНОМ України, як ФОП, а своїм настроєм, це не професійно! Викладати і пояснювати Він не вміє!

Відгуки пишуть ті, які просувають курс по реферальній програмі, тому вони не правдиві! НЕ РЕКОМЕНДУЮ ШКОЛУ І КУРС! Мені тепер доведеться купувати нові курси у інших експертів. Макс Слободянюк любить ГАМАНЕЦЬ, йому клієнти (студенти школи) не важливі! Мій процес відшкодування вартості та моральних збитків досі триває!