22 травня 2024 11:38
Залишивши за плечима курси в школі автоматизації маркетингу, я відчуваю, що отримав надзвичайно цінні знання і підтримку для свого професійного зростання. Програма надала мені міцні базові знання у різних аспектах маркетингу, зокрема email-маркетингу.
Одним із найцікавіших аспектів школи є її активне ком’юніті, де випускники спілкуються та допомагають один одному. Ця взаємодопомога виявилася надзвичайно корисною під час виконання реальних проектів. Навіть я, хоч і не використовував допомогу особисто, але мав можливість спостерігати, як спільнота допомагає один одному з питань, пов’язаних з проектами або платформою Upwork.
Моя власна практика включала роботу з інтеграціями, командну роботу над створенням веб-сайтів, а також спрямувалася на розвиток у сфері Email Marketing. Завдяки отриманим знанням і навичкам я ефективно розробляю стратегії для email-розсилок, створюю високоякісний контент та дизайн, використовуючи передові інструменти.
Особливо хочу відзначити підтримку та співпрацю з командою, з якою працюю. Ми допомагаємо один одному з управлінням клієнтами та налаштуванням розсилок, що сприяє нашому спільному успіху.
Загалом, досвід у школі та спільноті автоматизації маркетингу став надзвичайно важливим етапом у моєму професійному розвитку. Я впевнений, що отримані навички і підтримка допоможуть мені досягти нових висот у своїй кар’єрі.