13 жовтня 2025 12:37
На жаль, не можу рекомендувати дану компанію. Виконав тестове завдання, щодо якого так і не отримав фідбек. Після цього неодноразово звертався щодо оновлення статусу, але кожного разу чув відмовки, протягом кількох місяців так і не отримав зворотнього звʼязку.
Андрій, вітаю! Мені шкода, що у Вас лишились неприємні враження. Моя колега Валерія постійно була з Вами на зв’язку та 28.04.2025 року надала Вам відповідь електронною поштою щодо результату відбору. Звісно, процес відбору не завжди має успішний результат, однак ми зі свого боку завжди надаємо повну і своєчасну відповідь усім кандидатам. Тож бажаю Вам усього найкращого та бережіть себе!
Фідбеку щодо свого тестового завдання я так і не отримав після 4 спроб (повідомлень з конкретним запитом) отримати цю інформацію. Тому я не знаю, про що ви говорите.
Пане Андрій, ми Вам надали дуже позитивний відгук щодо Вашого тестового електронною поштою. Якщо потрібно, перешлемо цей лист повторно. Нам справді прикро, що Ви отримали такий досвід, тому що ми дуже уважно ставимось до кожного тестового і незалежно від результату відбору розглядаємо всі надані роботи, і даємо по ним відгуки. Адже люди докладали зусиль і витрачали свій час — ми це дуже цінуємо.