Magnise

Київ, Тернопіль

Чудова компанія для розвитку і роботи
Працюю в Magnise більше 3 років, і за цей час компанія перевершила мої очікування.

Команда. Тут працюють професіонали, готові допомогти і поділитися досвідом. Відчувається підтримка і взаєморозуміння.
Проєкти. У компанії великий вибір цікавих і сучасних проєктів. Вдалося попрацювати над різними технологіями, що дуже допомогло професійному зростанню.
Умови. Зручний графік, гнучкий підхід до роботи (ремоут чи офіс), конкурентна зарплата.

Рекомендую Magnise як стабільну і комфортну компанію для тих, хто прагне професійного зростання і цінує гарну атмосферу в колективі.

Я мав чудовий досвід роботи в компанії Magnise впродовж майже чотирьох років на посаді Full Stack розробника. Компанія створює відмінні умови для професійного розвитку: надається можливість працювати над цікавими та складними проектами, що постійно стимулює вдосконалювати свої навички. Колектив — дуже дружній і керівництво компанії чудові люди які завжди були дуже лояльні.

Підтримали: Myroslava Zubchuk

Сергій, дякую! Нам дуже приємно:) Залишаємось на зв’язку і будемо чекати твого повернення!

Працюю в компанії на посаді QA Engineer. За 2.5 роки роботи в Magnise пройшов шлях від новачка до досвідченого QA Engineer.
Цікаві проєкти, які не лише приносять задоволення від роботи, але й забезпечують стабільний та гідний дохід.
В компанії панує атмосфера постійного розвитку та взаємодопомоги. Колеги завжди готові поділитися досвідом і допомогти розібратися в складних питаннях.
Радію, що маю можливість працювати з такою професійною командою і впевнений, що разом ми реалізуємо ще багато цікавих і амбітних проєктів.

Підтримали: Myroslava Zubchuk

Андрій, все як ти написав — починали з початкового рівня, а зараз ти чудовий високо професійний фахівець, з яким працювати в задоволення і клієнтам, і команді. Дякую тобі!

Працював у компанії майже 3 роки, залишився задоволений досвідом. Чудовий колектив, який завжди готовий поділитись своїм досвідом та допомогти.

Вчасна виплата ЗП, допомога в ведені податкової звітності.

Проєкти цікаві, є можливість для розвитку і вдосконалення технічних навичок.

Рекомендую Magnise до співпраці!

Підтримали: Myroslava Zubchuk

Макс, дуже дякую! Класна робота була разом!

Не рекомендую спеціалістам подаватися на позиції в цій компанії. Витратив чотири дні на тестове завдання, яке так і не було переглянуте (це легко перевірити в git). Двічі звертався за оновленням статусу: спочатку відповіли, щоб я очікував, а через два тижні повідомили, що позиція вже закрита. Подібне ставлення до кандидатів залишає дуже негативне враження.

Підтримали: Myroslava Zubchuk

Роман, дякую тобі за відгук! Це справді була наша помилка, таке трапляється. Водночас, якби ти не написав, ми б не знали які зміни потрібні, щоб уникнути таких помилок в майбутньому. Розібрались, порозумілись, будемо працювати над процесами, вдосконалюватись і розвиватись. Залишаємось на зв’язку!

Як і минулий дописувач, я так само виконував тестове завдання, з яким я справився, бо питань до мене по ньому не було. Але отримав відписку що мого досвіду не достатньо. Ну ок, розумію що я не маю досвіду фінтеху, але чому це не зʼясували до тестового завдання? Чому я мав витратити 4 дні на те щоб отримати стандартну відмову? Стосовно самого завдання, воно доволі велике, потрібно розгорнути БД, сервіси, фоновий воркер, при цьому надане АПІ не документоване взагалі і на все це вони очікують 2-3 дні на виконання. З урахуванням що треба провести рісьорч АПІ, підібрати інструменти, протестувати, написати тести, це дуже не реалістичні терміни. Подальше інтервʼю було розраховано на рівень джуніор+ і ніяк не тягнуло на сіньорське і тим більш перевірки досвіду, суто формальна перевірка що ти не ідіот, якоїсь спроби оцінити досвід я там не побачив. Підозрюю що вони хотіли знайти людину за менший прайс. Тому не раджу витрачати час на компанію яка не може сформувати вимоги до кандидата. На етапі найму не цінують ваш час, в роботі тим більш не будуть цінувати ані вас ані вашу роботу.

Сергій, доброго дня! Дякую Вам за відгук, нам справді важливий зворотній зв’язок з кандидатами. Отже, якщо більш конструктивно:

1. Відбір кандидатів здійснюється кількома етапами, першим з яких є виконання технічного завдання. Дійсно, Ви маєте рацію, технічне завдання непросте, адже воно розроблене одразу в сфері, з якою доведеться працювати і такого рівня технічної складності, щоб зрозуміти чи можна буде довірити відібраній людині обсяг роботи і відповідальності. Водночас, технічне завдання демонструє самому кандидату з чим доведеться щодня працювати. Не всім подобається сфера, на жаль, буває так що і не вистачає технічних знань і досвіду для виконання роботи. Завдання не дається на 2-3 дні, а на тиждень або й більше, залежно від обставин кандидатів. Поза тим воно складене дуже чітко таким чином, щоб зрозуміти технічні здібності і знання.
2. Другим етапом відбору є інтерв’ю з нашими фахівцями. Щодо безпосередньо Вашого інтерв’ю, мені прикро що у Вас склалось неприємне враження. На жаль, враховуючи що Ви не надали відповіді на першу частину запитань, в другій складнішій частині вже не було змісту.
3. Ми як компанія справді цінуємо і піклуємось про якість наших послуг, тому проводимо дуже ретельний відбір кандидатів в команду. Багаторічний досвід такого відбору забезпечує і нам, і самим кандидатам економію часу, мінімізацію розчарувань і чіткість очікувань від подальшої співпраці. Таким чином, ми забезпечуємо стабільність команди, довгострокову продуктивну співпрацю, своєчасне і належне виконання нами всіх наших зобов’язань і перед командою, і перед клієнтами.

Вибачте, будь ласка, якщо ми не змогли належно пояснити Вам процес відбору. Ми обов’язково візьмемо це до уваги на майбутнє.

Дякую!

З повагою,
команда Magnise

Я витратив чотири вечора на виконання тестового завдання для вашої компанії, вклавши багато зусиль і часу, щоб створити якісний продукт. Моя робота була зроблена на високому рівні, але, як виявилося, цього було недостатньо.

Сьогодні я отримав відповідь, що обрали іншого кандидата, оскільки його робота була трохи кращою. Хоча я розумію, що конкуренція є частиною процесу найму, я вважаю, що така відповідь є неповагою до мого часу і зусиль.

Я вірю, що ви повинні цінувати вклад кандидатів і надавати більш конкретні зворотні зв’язки, щоб ми могли розуміти, що саме потребує покращення. Відсутність конструктивної критики та чітких пояснень викликає відчуття, що наші зусилля недооцінюються.

Я сподіваюся, що в майбутньому ви переглянете свій підхід до відбору кандидатів та надання зворотного зв’язку, щоб інші не стикалися з подібними розчаруваннями.

Підтримали: Наталія Бенько

Віталію, вітаю! Дякую Вам за відгук! Мені дуже шкода, що у Вас лишилось таке враження. Ми щиро цінуємо і поважаємо час і зусилля, що Ви витратили для спілкування. На жаль, нам дійсно дещо не вистачило Ваших знань та компетенції щоб продовжити спілкування. Водночас, на посаду подалось дуже багато кандидатів і намагались кожному дати відгук. Ми обов’язково врахуємо Ваші побажання і будемо працювати краще. Всього Вам найкращого!

Хочу написати позитивний відгук компанії Magnise.
Працювала на позиції Junior QA Engineer, отримала хороший досвід та старт у сферу ІТ.
Справді хороший та дружній колектив, можу сказати, що є певне відчуття «домашнього затишку».
Завжди радо допомагали у всіх питаннях, чи в роботі з проектом, чи з веденням бухгалтерської звітності.
В нелегкий час з відсутністю електроенергії, всі дружньо зустрічалися на офісі та працювали, спілкувалися, ходили на кофі-брейк. Є що згадати :)
Приємно було з Вами співпрацювати, тому звісно рекомендую Magnise !
Процвітання Вам бажаю, розвитку, надійних замовників та нових проектів.

Наталю, дякуємо тобі за чудову співпрацю і теплі слова! Бажаємо тобі також цікавих проєктів і дружніх команд, нехай все складається якнайкраще!

Нарешті отримав підтвердження особи на DOU і є змога написати відгук.

Я працював в Magnise впродовж 6 місяців. Я дуже радий що потрапив в цю компанію, будучи без досвіду, а вийшов із обширним багажем знань. Із допомогою ментора я влився в колектив, класно було попрацювати разом і на різних проектах. І в скрутний час команда підтримає тебе. А для мене дуже важливий цей фактор у роботі в команді.

Хочу добавити також що я студент і для компанії було ок що я можу допрацювати години пізніше, якщо мені треба відлучитись було на парі.

Також чудова допомога в ведені податкової звітності, і навіть після завершення співпраці допомагають закрити решту звітності.

Підтримали: Myroslava Zubchuk

Богдан, дякую тобі за відгук! Працювати разом було дійсно класно, ще зустрінемось!

Все ніяк не могла дійти, щоб написати відгук, але нарешті це зроблю.

Коли я вперше дізналася про Magnise я почала гуглити і знайшла якийсь негативний відгук про компанію від когось з колишніх співробітників. Чесно кажучи, дуже напряглася, але все одно вирішила піти на співбесіду. Після спілкування з фаундером Федором зрозуміла, що би там не було, що б не сталося — хочу попрацювати у цій компанії.

Влаштувалася на позицію Head of Marketing, попрацювала 3 дні і на 4-ий почалася війна. Що мене вразило — в компанії вже від самого ранку почали надавати допомогу всім своїм співробітникам, для мене це стало приємним сюрпризом. Я зрозуміла, що своїх тут не кидають, навіть якщо ти працюєш пару днів.

Найбільше я працювала з Федором (CEO) та Мирославою (COO), з теплом згадую про них, бо мені дуже приємно (цікаво, креативно) були з ними співпрацювати. А той негативний відгук для мене ні разу не підтвердився — ми гарно співпрацювали, я мала багато можливостей та свободи для творчості. Також ми гарно завершили співпрацю, я отримала всі виплати і ми розійшлися на позитивній ноті (це як колишні, які стали друзями: рідко, але буває)

Безумовно рекомендую! 👌🏻

Підтримали: Myroslava Zubchuk

Маріє, дякую тобі за відгук! Працювати разом було дійсно дуже креативно і цікаво. Досвід з Fedoriv незабутній:) А те, що лишаємось друзями — це філософія. Тому, що В — відносини. Відносини між людьми безцінні.

Працював в Magnise на позиції Project Manager.
Що можу сказати. Компанія дивовижна, люди дивовижні.
Мені, як менеджеру, дали повну свободну дій, як буде краще-зручніше мені та командам на проєктах.
Справді відчувалася підтримка та зацікавленість від керівництва в процесах та покращеннях.
Команди справжніх професіоналів та приємних людей.
Особливо хочеться подякувати Мирославі (СОО) та Богдану (СТО) за підтримку, відгуки та поради в складних моментах.
Дякую за все!
Впевнено рекомендую до співпраці в даній компанії.

Підтримали: Myroslava Zubchuk

Макс, дякую! Працювати разом у непрості часи означає перевірити багато якостей на міцність. І дійсно класно, коли розуміючи довіру і відповідальність команда працює злагоджено і результативно. Те, як ти вмієш професійно і дружньо підтримати команду, проявити емпатію — твій талант без сумніву. Дякую тобі за роботу!

Пропрацювала в компанії півтора року, залишились позитивні враження. Дуже приємний колектив та розуміючі менеджери, завжди входять в положення. Немає бюрократії, незрозумілих процесів, ніхто не стоїть над душею.

Підтримали: Myroslava Zubchuk

Катя, тобі дякуємо! З тобою завжди було легко і приємно працювати, водночас якісно і ефективно. Світ маленький, вірю — ще зустрінемось:)

Пропрацював в компанії Magnise на позиції Project Manager 1.5 року.
За цей час я отримав чудовий експіріенс у роботі з іноземними замовниками.
У компанії Magnis просто чудовий колектив який завжди допоможе. З більшістю людей я спілкуюсь і поза роботою.
Також можу виділити керівництво компанії, яке завжди йшло на компроміси і завжди намагалось допомогти. Компанія має досвідченний кістяк команди який моде відповісти на будь які запитання та пояснити навіть як працює Чорна діра.
Тож щоб підсумувати я можу рекомендувати працевлаштування до данної компанії.

Макс, чудовий колектив — це чудові люди. Такі як ти. Дякую тобі! Залишаємось завжди на зв’язку. До зустрічі!

Пропрацював в компанії Magnise півтора року.
Скажу, що залишилися дуже приємні спогади і враження.
Класна команда, хороший затишний офіс, і зручне розташування офісу, в тихому і спокійному районі.
Були приємні плюшки, тімбілдинги, класні і зручні крісла, та інші дрібниці, які дуже позитивно позначаються, на процесі роботи. Працювати в цій компанії було весело)
Виключно позитивні враження)))

Підтримали: Victoria Dovbash

Працював на позиції Junior Front-end Developer, прийшов у компанію без досвіду в сфері ІТ. За час роботи отримав великий левел ап своїх навичок і знань. Загалом можу відмітити: зручні умови праці, можливість кар’єрного росту, дружній колектив (який підкаже і допоможе у любій ситуації), хороший офіс, вчасну виплату ЗП. Тому залишились тільки позитивні враження про компанію

Підтримали: Victoria Dovbash

Проходив співбесіду. Ще в квітні-травні. Позиція Sales Manager. Усвідомлюю, що скоріш за шукали людину з трішки іншими скілами чи з більшими скілами у B2B, проте для чого казати, що зв’яжетесь зі мною, і просто забуваєте. Надішліть принаймні лист, якщо незручно дзвонити та говорити «Ні».

Ви в мене не один кандидат і я не лише з вами спілкувалась. В скайпі (куди ви мені вчора написали) навіть прізвище ваше не написане — тому мені знайти вас в своєму скайпі практично не можливо, я не могла пам"ятати що саме з вами говорила. На пошті пошук по вашому прізвищу теж не шукає. А номера телефонів кандидатів я не зберігаю в свій телефон. Ви видалили своє резюме з сайту, значіть скоріш за все що пошук роботи був не актуальний.
Кожен кандидат з яким я спілкувалась отримав від мене фітбек після співбесіди.
Немає сенсу продовжувати дискусію.
Дякую за ваш відгук, думка кожного є важливою :)

За час роботи тут багато чому навчилась і набула практичних знань в сфері ІТ. Приємний і дружній колектив, класний просторий офіс і є абсолютно всі умови для кар’єрного розвитку та навчання)

Підтримали: Victoria Dovbash

Влаштувався сюди без досвіду в ІТ, але за час поки працюю багато чому навчився. Тут мені допомогли набути базових знань за найбільш корткий термін.
Більш за все ціную у роботі колектив. І тут він супер, приємні і відкриті люди, завжди готові допомогти. Дуже подобається що керівництво не знаходиться десь «на верху» і відповідно не дивиться на всіх з тієї висоти). Чесно кажучи, робота в кайф. Лайк за теніс і дартс ))