27 січня 11:18

Olena Koltsova, CEO/COO

Відгукнувшись 17 січня на вакансію Операційного директора, я розчарована формальною відмовою без будь-яких пояснень. Очікувала професійного спілкування та зворотного зв’язку, а отримала шаблонну відповідь через два вихідні. Такий підхід свідчить про неповагу до кандидатів та неефективність процесу рекрутингу, викликаючи сумніви щодо корпоративної культури компанії.

Олено, вітаю.
Дякуємо за ваш фідбек! Мене звати Віра, я Talent Aqcuisition Manager в MacPaw.
Нам дуже прикро, що у вас виникли сумніви щодо корпоративної культури MacPaw та ефективності рекрутмент процесів.
Ми отримали вашу заявку 18 січня (субота) і 20 січня (понеділок) після ознайомлення із вашим досвідом вам надіслали відповідь.
Зворотний зв’язок, який ви отримали, дійсно не дає розуміння, чому ми вирішили надалі рухатися з іншими кандидатами. Справа в тому, що на етапі резюме ми зазвичай не даємо кандидатам розгорнуту аргуменацію щодо прийнятого рішення, так як отримуємо дуже багато відгуків на вакансії.
Але я розумію вашу позицію, і сьогодні наш рекрутер повернеться до вас в особисті повідомлення із детальним зворотним звʼязком.
Щиро дякуємо за ваш інтерес до MacPaw та за ваш фідбек.
Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях!