20 жовтня 2022 12:59

Iryna Baranova, Senior Business Operations Lawyer в MacPaw

Потрапила в MacPaw місяць тому. Хочу поділитись своїми теплими враженнями від етапів проходження співбесіди, процесами онбордингу та дружньої атмосфери.
Процес найму відбувся послідовно, без затримок і переносів, отримала вкрай позитивний досвід роботи з рекрутеркою, на співбесідах не задавала незрозумілих чи некоректних питань (всі питання були по суті), фідбек отримувала впродовж декількох днів після кожного інтервʼю. Враховуючи, що рекрутер — це обличчя компанії і саме він формує перше враження про компанію, воно було у мене позитивним та відчувався професіоналізм на кожному етапі.
Онбординг на високому рівні, з перших днів взагалі не хвилюєшся, що робити, де все знайти, в календарі вже внесені необхідні зустрічі на найближчий час і саме на них отримуєш всю необхідну інформацію. Дуже тепла і дружня атмосфера в команді, відчувається, що всі хочуть, щоб тобі було комфортно і ти отримував задоволення від роботи.
Також вкрай важливим показником для мене є те, як засновник, менеджмент та компанія в цілому проявляє себе під час війни. І колеги, і компанія, мають активну позицію та всіляко допомагають ЗСУ та тим, хто цього потребує. Рада, що маю можливість працювати в такій команді)