15 жовтня 2022 18:05

Anastasiia Kyiashko, Product Lawyer в MacPaw

Хочу поділитись своїм теплим досвідом проходження співбесід у MacPaw.
По-перше, приємно вразила оперативність надання відповідей і уточнень HR-менеджерами. Зважаючи на активний попит на вакансії в умовах війни —швидка реакція на повідомлення прям рідкість.
По-друге, персоніфікований підхід. Погодьтеся, що приємно спілкуватись із рекрутером, який не просто проскролив твоє CV, а читав його, аналізував, ще й задає влучні запитання по досвіду роботи і навичкам) Ось так було у мене із Софією, яка з першого зідзвону залишила про себе чудове враження і як спеціаліст, і як людина. Я була приємно здивована і серйозним рівнем підготовки до співбесіди, і моральним аспектом проведення відбору (ніякої натягнутої атмосфери, таке відчуття, що не співбесіду проходиш, а зустрівся на каву із давно знайомою людиною).
По-третє, і, як на мене, найважливіше, — відсутність морального пресингу. Досить часто не співбесідах потенційні роботодавці перевіряють «стресостійкість» кандидатів, доводячи до певного піку емоційного виснаження. В MacPaw немає такої культури «ініціації» кандидата. В компанії, починаючи із співбесід, панує дружня і тепла атмосфера підтримки. Це якісно виокремлює MacPaw на ринку.
Рада була мати такий приємний досвід відбору, і, звісно, вдвічі більше рада долучитись до команди MacPaw :)

Дякую, Настю, за твій фідбек. Для нас це дуже важливо!
Ми раді, що твій досвід проходження процесу інтерв’ю пройшов легко та продуктивно, та що ти в команді MacPaw!