Lviv IT Cluster

Київ, Львів

Проходила співбесіду на посаду PR manager. Рекрутерка здавалась привітною та позитивно вела діалог, здавалось, що усе проходить добре. Мене допустили до тестового, звична практика. Я виконала і здала його у сроки, як домовлялися. Пройшло 10 днів, отримала повідомлення де пані рекрутерка вибачилась за затримку і сказала, що компанія досі переглядає усі тестові. На момент написання мого відгуку пройшов ще тиждень, я вже і роботу іншу знайшла, проте фітбеку досі немає. Припускаю, що може і справді є багато кандидатів, але розглядати заявки два тижні? Цього я не розумію. Про компанію чула позитив, тож може це разовий випадок. Проте будь ласка, цінуйте час інших, дякую!

Василино, ми раді, що комунікація з рекрутером залишила у Вас позитивне враження — для нас це справді цінно.

Хочу зазначити, що рекрутер виходила на зв’язок 24.01 і повідомила, що відповідь буде у період з 27 по 31 січня. Тобто, ми дотримуємося узгоджених термінів. Розуміємо, що очікування могло виявитися довшим, ніж Ви сподівалися, і шкодуємо, якщо це спричинило незручності. Водночас, зараз процеси найму тривають довше через велику кількість кандидатів, і це поширена практика на ринку — компанії прагнуть дати шанс більшій кількості фахівців.

Ми цінуємо Ваш час і завжди підтримуємо комунікацію з кандидатами. Щиро бажаємо Вам успіху в новій компанії та цікавих професійних можливостей.

Перейти до дискусії

ІТ Кластер та Львівська ОВА передали прикордонникам техніки на 2.5 млн грн

varta1.com.ua/...​a-2.5-mln-grn_383026.html

Разом зі Львівським ІТ кластером Львівська ОВА передала техніку для 7 прикордонного Карпатського загон. Її загальна вартість становить понад 2,5 мільйона гривень. Про це повідомив Максим Козицький.

«На запит служби закупили комп’ютерне обладнання, системи відеоспостереження та багато інших речей, які допоможуть охороняти наш кордон вдень і вночі, та виявляти порушників на великих відстанях», — йдеться у повідомленні.

Обладнання придбали у межах спільного проєкту Львівського ІТ Кластера та Львівської ОВА — «Guardian». Цю суму зібрали люди, які працюють у понад 300 компаніях-учасницях Кластера. Наразі це вже шоста велика передача в межах цього проєкту.

Наближається моя перша річниця у Львівському ІТ Кластері.
Як виходець з продуктових ІТ компаній можу впевнено сказати що долучитися до команди найбільшої ІТ бізнес-спільноти в країні це виклик і честь водночас.
А долучитися до команди в якості першого HR-а підвищує планку ще більше.

Що можу виділити з переваг Кластера 🟢:
— формат роботи офіс 75% — віддалено 25%, ніби гібрид але так само регулярна жива комунікація з колегами;
— стабільність — організації вже 10+ років, наразі маємо 300+ компаній-учасниць, 25+ проєктів і команду з 50 осіб, а починалось все дуже скромно (історію розкажу на онбордингу ;) )
— ріст команди — за 2023 рік нас стало на ⅓ більше і темпи лише зростають;
— розгалуженість напрямків проєктів, не знаю більше організацій в Україні які одночасно займаються такою кількістю різнопланових проєктів (чесно навіть не шукала), перелічувати не буду, все є на нашому сайті;
— кар’єрний розвиток — мені як HR-у НАДважливо транслювати можливості кар’єрного зростання в команді, для цього ми проводимо оцінку та перегляд ефективності колег і пропонуємо залучення в програмі L&D, маємо внутрішні вакансії, в цілому можливості безмежні і тут жодних перебільшень.

Тепер до недоліків. Звісно вони є в кожній компанії, цього не уникнути. Особисто для мене це деякі з пунктів які навела вище в перевагах, поясню чому 🟠:
— через гібридний формат роботи рідко видається побачити всю команду одночасно, кожен департамент визначає як відвідує офіс і це зручно, проте зібрати всіх видається в основному тільки на особливі командотворчі події;
— динамічний ріст команди означає динамічну перебудову внутрішніх процесів, це не завжди швидко і зручно, проте це також дозволяє пробувати різні ітерації і вносити правки тут і зараз, тож тут 50 на 50 недолік/перевага :)
— англійська мова — тут включається мій диплом філолога і перекладача англійської а також досвід роботи в американських та європейських компаніях де вся комунікація велася англійською, а зараз можливості практики обмежені, тож компенсую участю в мовних клубах та вікендах, благо маю коліжанку яка такий клуб веде :)

В підсумку напишу що початок року для нас найактивніший в плані розширення команди тож всіх запрошую ознайомлюватись із актуальними вакансіями і подавати резюме.
До зустрічі на співбесідах 🌟

Підтримали: Anna KuraievaArtur Bednarskyi