17 серпня 2022 13:56
Всім привіт! Хочу поділитись своїм досвідом у співпраці з Luxe Quality. Минулого року вирішив що пора міняти свою сферу діяльності і податись в IT.
Протягом половини року навчався на курсах з JavaScript та Manual QA. І прийшов час шукати першу роботу. Почпвся треш! Всі компанії, чи то дуже відомі і великі, чи стартапи, хотіли одне і те саме — ДОСВІД РОБОТИ НЕ МЕНШЕ 6 МІСЯЦІВ! Склалось таке враження що новачкам попасти в цю сферу не можливо. Але одного прекрасного дня я побачив відкриту вакансію у Luxe Quality на Junior Automation QA. Вирішив що впринципі певні знання в JavaScript і грунтовні знання мануала зможуть мені допомогти пройти відбір.
Відгукнувся, прийшов фідбек від менеджера з посиланням на його безкоштовний курс по автоматизації з тестовим завданням. На все про все 2 тижні. Здав проект, потрапив на інтерв’ю. Після того як ми з ним поспілкувались і в онлайн режимі я заапрувив свої навики я нарешті отримав оплачувану (що далеко не кожній компанії присутня) Trainee позицію. На трейнішці було багато нових фреймворків, мов програмування і завдань. Через певні обставини моє стажування затягнулось трохи довше ніж планувалось, але все ж поспілкувавшись ще декілька разів з менеджером, я отримав свою вакансію Junior QA Automation. Для чого я це все писав? Тільки для того, щоб звернутись до попередніх коментаторів: кому дали можливість і хто їївикористовує поповні той і отримає результат. Компанія крута, дружня, в любий момент тобі допоможуть більш досвідчені люди. Це все що я хотів сказати)