19 березня 15:02

Anatoliy Khomytskiy

Вже більше року працюю на позиції Frontend Developer над продуктом Korter, який є частиною компанії ЛУН. Цього часу більш ніж достатньо, щоб зрозуміти, наскільки крутим роботодавцем є ця компанія. Водночас досі свіжі спогади про перший робочий день, коли одразу відчув відкритість і готовність допомогти у професійному зростанні кожного члена команди. Це, в першу чергу, про людей, голос кожного з яких є важливим і завжди буде почутий.
Також хочу відзначити дуже добре організовану систему менторства на етапі онбордингу. Завдяки моїй менторці Владі я мав можливість повноцінно познайомитися з усім проєктом, попрацювати над різноманітними задачами, ознайомитися з кодовою базою та стандартами написання коду.
Робота завжди цікава, з використанням сучасних технологій та можливістю реалізовувати нові ідеї. Для нас важливо оновлювати бібліотеки до актуальних версій та використовувати нові можливості React і TypeScript. За останній рік я працював над Korter і реалізував можливість зберігати налаштування фільтрів для користувача, оновив функціонал та інтерфейс кабінету користувача, провів роботу над уніфікацією UI-компонентів. А також займаюся покращенням сервісу для модерації оголошень.
Окреме місце в моєму серці займають міжкомандні комунікації — чи то під час random coffee, чи на затишній офісній терасі з виглядом на Виставковий центр. Щиро вдячний усій команді People Care, яка завжди готова підтримати та допомогти у будь-яких питаннях.
Почуваюся щасливим членом великої та дружньої сім’ї ЛУН і з радістю рекомендую компанію як місце для професійного зростання та комфортної роботи.

Клас, Толя! Дякую тобі за такі приємні слова від всієї ЛУН команди і особливо від People Care! Безмежно раді, що ти з нами :)