3 місяці тому я приєдналася до команди на позицію Creative Marketing Manager. Зараз із впевненістю можу сказати, що це було одне з найкращих професійних рішень, які я приймала. Хотіла б поділитися власним досвідом, можливо, комусь він теж допоможе зробити правильний вибір

Ще на етапі співбесід я відчула тотал метч. Процес був простим, структурованим і чесним. Без багаторівневих інтервʼю чи затягнутих етапів. Мені одразу сподобалося, що тут цінують прозорість, повагу до кандидата й ефективність в усьому, що роблять. Це сильно вплинуло на моє рішення приєднатися

З перших днів я відчула, наскільки команда сильна як професійно, так і по-людськи. Немає мікроменеджменту, натомість багато свободи в ідеях, підтримки та можливості пробувати нове. У будь-який момент можна звернутися за порадою чи допомогою і її справді нададуть. Це створює дуже здорове робоче середовище, де хочеться вкладатися і зростати. І вишенька на торті — це дійсно фул ремоут, без необхідності зʼявлятись в офіс по першому дзвіночку

Окремо хочу підсвітити різноманітність проектів. Ми працюємо з великими гравцями ринку та різними нішами і це дає потужний розвиток. Немає відчуття застою чи одноманітності. Кожен проект приносить нові виклики та можливості прокачувати навички. Дуже класний буст для зростання

За ці три місяці я зрозуміла, що опинилася в компанії, де поєднуються сильна культура, професійність, стратегічне мислення і по-справжньому людяний підхід. Саме таке середовище надихає робити більше, мислити ширше і рухатися вперед разом із командою. Дуже рада, що обрала саме LSK Solutions

Take care, this are scammers!