16 березня 16:59
Працюю в команді вже півтора року і можу впевнено сказати, що це одне з найкращих місць для професійного розвитку. Тут справді можна будувати кар’єру. Якщо хочеш розвиватися, тобі допоможуть сформувати персонал-девелопмент план і підтримають на цьому шляху.
Найбільше ціную професіоналізм команди. Кожен фахівець не лише експерт у своїй галузі, але й готовий поділитися знаннями. Онбординг та система менторства працюють бездоганно — завжди є до кого звернутися з питанням чи за порадою, та отримати конструктивний фідбек.
Окремо хочу відзначити людяні відносини та корпоративну етику. Тут дійсно цінують кожного співробітника, підтримують здоровий баланс між роботою та відпочинком. Мітапи та корпоративи допомагають відпочити та зблизитися з колегами в неформальній обстановці.
Якщо ви шукаєте місце, де можна прокачати свої скіли в оточенні чудових людей — раджу звернути увагу на команду!