7 серпня 2025 17:41
Я приєдналась до команди LOOQME у липні 2025 на позиції Success Manager, і вже можу сказати: це саме те місце, де хочеться працювати і розвиватись!)
Як проходив процес найму?
Я відгукнулася на вакансію і HR Тетяна відразу ж відреагувала на мій відгук, ми приємно поспілкувались по телефону (в моменті здалося, що знаю її усе життя, дуже комфортна і приємна людина), під час цієї розмови я впевнилася — мені дійсно до душі цінності компанії. Проте, після онлайн-зустрічі мені відмовили на користь іншого кандидата (вважаю це було справедливо), але обіцяли обов’язково повернутися, як тільки матимуть для мене вакансію)
І мені таки дали цей шанс! За що ДУЖЕ вдячна))
В команії особливо подобається атмосфера (легка, без зайвого тиску), підтримка (тімлід та інші старші колеги ніколи не будуть закочувати очі на твоє 101 питання, навпаки із задовленням прийдуть підтримати і допомоги), умови (працюємо віддалено, надали ноут для роботи, після 18:00 ніхто не турбує (раніше не вірила, що так буває :)). Є безліч дуже приємних плюшок)
LOOQME про дружню атмосферу, пітримку та work-life balance. Тут справді вірять в людей і дають можливість зростати в супер-комфортному середовищі
Я щаслива, що саме тут почала свою нову сторіночку у житті! :)