14 червня 2024 13:25
Працюю в компанії з січня 2024. Першу співбесіду провели в листопаді і довелось досить довго чекати офферу. Проте можу сказати, що очікування було того варте.
Починаючи роботу швидко розумієш, що в компанії дуже ліберальна атмосфера, твоя робота цінується і тебе завжди чують. Дуже сподобалось, що в принципах компанії закладено принцип Дорослий — Дорослий. Колеги і керівництво ставляться один до одного з повагою і як до рівних незважаючи на позицію і кількість досвіду.
Онбординг було розраховано на певний час, проте він може пройти швидше або повільніше в залежності від здібностей і можливостей) Екзамен після онбордингу зроблений так, щоб допомогти тобі зрозуміти пробіли в знаннях і краще стартувати. Старші співробітники не просто готові тобі допомогти в усьому, а і завжди підстрахувати. А після випробувального терміну я отримав широкий фідбек про свою роботу.
Я досить швидко знайшов додаткові можливості для розвитку і навчання на своїй позиції, а керівники прислуховуються до моїх побажань і зауважень, скоро почнуться додаткові тренінги з певних навичок які я запропонував керівнику на one-to-one.
Варто написати щось про мінуси, але мені дійсно складно знайти щось за ці кілька місяців.