18 грудня 2023 19:12
Думаю, що компанія хороша завжаючи на попередні відгуки, але мій досвід спілкування з HR вийшов неприємним.
Рекрутер написла мені Djinni і запропонувала обговорити вакансію. Я погодився відписавши у той же день і не отримував відповіді 8 днів. Потім залишив відгук на dou. Лише після цього зі мною звязалися (сказали, що раніше до мене не додзвонилися двічі і назвали конкретну дату 28 листопада але у цей день у мене не було дзвінків від незнайомих номерів). І рекрутер пояснила ситуацію тим, що була на лікарняному, до чого я і віднісся з розумінням (і видалив негативний відгук на прохання рекрутера після в загальному нормальної розмови).
7 грудня мали розмову близько 50хв і мені сказали, що передадауть мої дані керівнику відділу і з наступного тижня плануються співбесіди з ним. З того часу за 11 днів жодного відгуку, на жаль.
Якби ще я зі своєї сторони відгукнувся на пропозицію, то була б інша ситуація, а так для мене дуже дивно бачити таке відношення.