13 грудня 2024 17:56
Хотів би поділитись неприємним і досить сумним у відношені до компанії досвідом який получив разом з цією компанією)
Реєструвався на курс Azure devops організацією якого займалась Валентина Городецька. Чудова людина і працівник. Швидко та інформативно на етапі тестування розказала деталі курсу .
Після проходження зустрівся з нею особисто де все розповіли детальніше. На початку зустрічі явно дали зрозуміти що тестування я склав один з найкращих і що мене беруть на цей курс. Також було пару питань на англійській на які я з легкістю відповів. Після чого Валентина повідомила що можливо буде зустріч ще з менеджером.
Прізвище і імʼя менеджера на жаль я не скажу так як якби навіть хотів не встиг би запамʼятати)
Цей чудо менеджер зумів оцінити мене за 5хв задавши 2 питання(мій попередній досвід стажування в іншій компанії та одне заготовлене запитання на англійській, яке доречі він ледве виговорив) Настільки швидкої «співбесіди» я ще не мав)
Після чого мені приходить відмова де стандартним текстом вказано що продовжили рух з іншими кандидатами які показали набагато кращий результат.
Ні технічних ні питань по софт скілах не було і це на жаль показує дуже низький рівень цієї компанії, а якщо точніше не кваліфікованість її працівників)
Привіт! Нам дуже прикро, що в у вас склалося таке враження. Як ми й обговорювали на зустрічі, фінальне рішення щодо учасників курсу приймають саме після інтервʼю з менеджерами. На нашій першій співбесіді ми переглядаємо тільки загальний обсяг знань і не можемо дати детальну оцінку технічних навичок. Оскільки курс вимагає певних навичок від учасників, а кількість місць обмежена, віддавалася перевага тим кандидатам, у яких досвід та знання в цій галузі були вищими. Їм легше буде осягнути матеріали курсу. v