19 січня 11:18
Відсвяткувала в Lizard Soft 7 років співпраці. Ох, пишу і аж не віриться!
І це справжній «win-win» ;)
Час пролетів дуже швидко, адже працювати надзвичайно комфортно та цікаво.
Пам‘ятаю свої перші дні роботи, коли постійно дивувалась, що так дійсно буває: спокійна і гармонійна атмосфера для роботи, дружній та професійний колектив, сучасні інструменти для роботи і справді корисні продукти/сервіси, які пропонує компанія своїм замовникам. Дуже легко та цікаво працювати під керівництвом справжніх лідерів, професіоналів своєї справи та просто дійсно гарних людей.
Lizard Soft — це українська компанія, сучасна та прогресивна, що має в портфелі рішення для різних галузей і постійно робить, вивчає щось нове. Якщо ви зацікавлені зростати особистісно, якщо вмотивовані робити дійсно прекрасні проекти для замовників і пишатись своєю працею, а ще й при цьому перебувати в зоні емоційного комфорту, вам до нашої команди😎
Окреме дякую за можливість завжди бути почутою, за можливість пропонувати та впроваджувати зміни, за можливість йти не за шаблоном, а відповідно до умов для кращого результату.
Бажаю Lizard Soft берегти свою широку душу, бо це унікально і цінно; розвиватися й надалі шаленими темпами, брати нові вершини! Дякую!