Працював в Lizard Soft трохи більше 1 року, отримав неоцінений досвід роботи з Microsoft. Компанія партнер Microsoft, тому цей досвід не обійшов мене. Всі в компанії готові прийти на допомогу та підтримати. Компанія не велика і більшість співробітників працюють онлайн, тому в офісі не багато колег. Для мене це стало вирішальним моментом для зміни роботи, але якщо онлайн формати вам підходить, то це хороше місце для отримання досвіду, цікавих задач та навчання (проходження сертифікацій Microsoft). Не стандартні рішення та великі клієнти цьому дуже добре цьому сприяють.
Бажаю успіху та розвитику! Дякую за цей короткий, але приєний час!)

Відсвяткувала в Lizard Soft 7 років співпраці. Ох, пишу і аж не віриться!
І це справжній «win-win» ;)
Час пролетів дуже швидко, адже працювати надзвичайно комфортно та цікаво.
Пам‘ятаю свої перші дні роботи, коли постійно дивувалась, що так дійсно буває: спокійна і гармонійна атмосфера для роботи, дружній та професійний колектив, сучасні інструменти для роботи і справді корисні продукти/сервіси, які пропонує компанія своїм замовникам. Дуже легко та цікаво працювати під керівництвом справжніх лідерів, професіоналів своєї справи та просто дійсно гарних людей.
Lizard Soft — це українська компанія, сучасна та прогресивна, що має в портфелі рішення для різних галузей і постійно робить, вивчає щось нове. Якщо ви зацікавлені зростати особистісно, якщо вмотивовані робити дійсно прекрасні проекти для замовників і пишатись своєю працею, а ще й при цьому перебувати в зоні емоційного комфорту, вам до нашої команди😎
Окреме дякую за можливість завжди бути почутою, за можливість пропонувати та впроваджувати зміни, за можливість йти не за шаблоном, а відповідно до умов для кращого результату.
Бажаю Lizard Soft берегти свою широку душу, бо це унікально і цінно; розвиватися й надалі шаленими темпами, брати нові вершини! Дякую!

Підтримали: Valentyna Lukashchuk

Пропрацювала в компанії Lizard Soft трохи більше 1,5 років, враження від роботи просто чудові. Це не просто компанія, яка про тебе піклується, надаючи хороший соц. пакет, а ще думає про твій розвиток та ментальне здоровʼя (привіт чудовим HR-ам).
Так як Lizard мало не кращий сертифікований представник Microsoft в країні, замовники — це великі провідні компанії, тому роботи завжди вистачає, багато різних проектів. Але компанія дає свободу у вираженні своїх ідей, налагоджуванні процесів, методів співпраці з замовниками. Плюс гнучкий графік, робота на результат.
Окремо хочу сказати про колектив — це команда супер професіоналів, які працюють злагодженно та в дружній атмосфері. Починаючи від вищого керівництва до команди розробки — просто дуже класні люди, з якими весело і приємно працювати. Отримала тут дуже гарний досвід.

Я працюю в компанії Lizard-Soft уже півроку. За цей час можу сказати, що тут працюють дійсно професіонали свого діла. Атмосфера в компанії дружня, з першого дня відчуваєш, ніби працювала тут роками. Усі дуже привітні та раді допомогти.
Дуже приємно здивував подарунок, для новеньких🙂, це так приємно з першого дня відчувати себе вже частиною команди.
Компанія надає повний соціальний пакет (страховка, лікарняний, відпустка).
По роботі, багатозадачна, клієнти — крупні компанії, завжди є куди розвиватися і саме найкраще — компанія заохочує та у всьому допомагає.

В компании Lizard-Soft я проработала с 2014 по 2022 год. Прекрасный коллектив, интересные проекты, крупные заказчики в Украине и зарубежом.
Компания ценит и уважает своих сотрудников — отлично организован трудовой процесс, возможность профессионального развития и обучения, хороший соц.пакет, поддержка в рабочих (и не только) моментах.
Несмотря на большие объемы работы и сжатые сроки проектов, руководство всегда идет на встречу в вопросах корректировки рабочего графика, а так же компенсаций за сверхурочную работу.

Чудова компанія, в якій пропрацював майже 10 років. Великі проекти з кастомної розробки для провідних компаній країни, значна частка співпраці з локальним офісом Майкрософтом щодо розробки спільних проектів, здебільшого на технологіяї Microsoft 365 або ж SharePoint
Постійно є куди зростати та чим займатися!

Підтримали: Valentyna LukashchukKarina Hrusha

Порядка года проработал в компании Менеджером проекта. Компания реально крутая, начиная ценностями, ништячками от компании а часть праздников и что самое важное — дружной командой. Оплачивается обучение и проф развитие.
Темп работы высокий, много разнообразных задач, высокая ответственность, но и свободы действий много.
Мне повезло поработать с очень крутыми профессионалами своего дела и вместе мы показали крутой результат. В этой компании можно реализовать себя, это однозначно!

Работал в компании с 2020-2021,очень понравилась дружная команда отличных специалистов. Спасибо Василию за атмосферу в компании, подбор профессионалов и быстрое решение вопросов.
Заказчиками выступают достаточно большие компании, некоторые из которых являются лидерами рынка.
Компания предоставляет хороший соц. пакет (больничный, отпуск, страховка).
Есть возможность для профессионального роста.
Мне было очень приятно работать в Lizard soft.

Работал в 2015-2018 годах. Хорошо организован процесс разработки продукта по скраму. Много чему научился и набрался опыта, да и в целом коллектив адекватный и дружный.