LiveXP Learning Ltd

Київ, Лімасол (Кіпр)

Мене постійно вражає атмосфера підтримки та довіри в LiveXP. Усі команди неймовірно віддані своїй справі, і тут панує дух дружби та готовності допомогти, завдяки яким мені дуже приємно працювати в компанії.

Мій керівник — дуже відкрита і approachable :)) людина. Ти маєш багато можливостей для професійного зростання та розвитку в компанії. Тут не про те, щоби механічно виконувати якісь рутинні завдання. Зосередженість на постійному вдосконаленні надихає і мотивує мене докладати максимум зусиль.

Я вдячна, що є частиною такої перспективної компанії. Рекомендую LiveXP усім, хто хоче прокидатися щодня з відчуттям: «Я люблю свою роботу» ;)

Підтримали: Yana MykhailovaЮлія Боюн

LiveXP — чудова компанія, яка дбає про своїх співробітників і створює позитивне та інклюзивне робоче середовище. Місія компанії з вивчення мов дуже близька мені, оскільки я завжди захоплювався вивченням нових мов.

Один з головних аспектів LiveXP — це різноманітна та досвідчена команда. Кожен приносить унікальні знання та навички, що підвищує нашу здатність до інновацій і надання першокласних послуг. Компанія також цінує ефективність найму, швидко залучаючи талановитих людей.

LiveXP забезпечує конкурентну оплату праці та гнучкі умови роботи. Рекомендую LiveXP для всіх, хто шукає rewarding career у професійній та мотивованій команді.

Підтримали: Nadiia TurykAlina Lykhno

Дуже позитивний досвід як підчас процесу найму так і самої роботи. Найм швидкий та не має 100500 етапів відбору як багато інших компаній які самі не знають чого вони хочуть та розтягують процес відбору на кілька тижнів чи місяців. LiveXP реально потрібні люди і коли вони когось шукають, то роблять це швидко та ефективно для усіх сторін, не витрачаючи ваш час та нерви. Офер я отримала впродовж кількох днів.
Робота у команді та гарна робоча атмосфера грає важливу роль тож мій менеджер завжди була рада допомогти мені з моїми питаннями та проблемами і дати мені конструктивний фідбек.
Компанія також пропонує гарні умови та достойний рівень винагороди. Люди у команді реально горять своїм продуктом та своїми клієнтаи — їх благополуччя реально важливе.
Я рекомендую компанію LiveXP для усіх хто не хочу витрачати свій час на сто етапів відбору та працювати у налагодженій команді професіоналів.

Певно, один з найкращих досвідів взаємодії з роботодавцем. Особливо відмічу тематику платформи — вивчення іноземних мов. Це й моє особисте хоббі ;) Я знаю 4 іноземні мови.

Важливим для мене також є те, що компанія — не фейк для підняття раунду інвестицій, а реальний продукт з хорошим перформансом, який сам себе фінансує. Це дає відчуття стабільності. Дуже подобається підхід до найму, бо це 100% досвідчених колег, в яких я завжди чомусь вчусь, а також команда не «роздувається» штучно для піару. Кожна позиція виконує свою важливу роль і я знаю, що моя особиста праця впливає на загальний результат.

Проходив співбесіду в цю компанію. Хочу попередити що 50% компанії — це росіяни. З того що я зрозумів в топ менеджменті також є росіяни.