13 березня 17:17
Працюю в Livepage вже більше 2,5 років на позиції Project Manager.
Коли прийшов, чесно кажучи, був ще тим покемоном :))
Багато чого не знав і не розумів у процесах digital-маркетингу. Але за цей час мене дуже багато чому навчили — як колеги, так і внутрішні матеріали компанії.
Зараз окрім роботи з проєктами також виступаю ментором для нових PM — допомагаю з онбордингом, ділюсь досвідом і відповідаю на питання, які сам колись ставив на початку, до чого виріс завдяки колегам та підтримці керівників.
Дуже подобається команда. Тут працює багато сильних спеціалістів у SEO, PPC, аналітиці, контенті. Завжди можна обговорити складні кейси, побрейнштормити або просто попросити пораду. Та навіть просто потриндіти після мітів :) Знайшов багато друзів серед колег!
Ще одна річ, яку ціную — якщо бачиш, що якийсь процес можна зробити краще, можна про це говорити і пропонувати ідеї. Часто їх реально обговорюють і впроваджують.
За цей час вдалося попрацювати з різними проєктами та нішами, що дає хороший досвід.
Радий бути частиною цієї команди.