30 листопада 2022 18:45
Працюю в компанії Livepage вже більше року на позиції HRD.
Те, що мені дуже іпонує і мотивує приходити на роботу з посмішкою і величезним задоволенням — люди, цінності та підтримка компанії (як усередині компанії так за нею), постійне навчання та розвиток!
Якісний менторинг, індивідуальний підхід до кожного фахівця, в компанії дуже багато простору для розвитку, свобода дій, можливість покращувати свої професійні навички в роботі з цікавими проектами, внутрішнє професійне навчання, відвідування навчальних семінарів, аглійської, мітапів за рахунок компанії, для мене це все дуже важливо.
А ще те, що компанія підтримує своїх співробітників у особистих труднощах, під час пандемії, війни, не звільняючи не єдиного співробітника, а лише розширюючи штат, також під час повного відключення електроенергії і завжди знаходить швидкі, безпечні та ефективні вирішення проблем кожного члена команди.
І найважливіше, що на роботі ми проводимо більшу частину свого життя і дуже важливо знайти команду схожу за своїми цінностями, з перспективами зросту і я щаслива знайти все необхідне в одному місці і це вже не просто команда, це вже маленька сім’я під назвою Livepage❤️