Працюю в Livepage вже більше півроку на позиції рекрутера)
Хотіла б одразу відмітити, те, що в компанії дійсно цінують кожного спеціаліста!
Є багато можливостей для зростання та розвитку, завжди вислухають твою думку та візьмуть до уваги, не зважаючи на те, на якій ти позиції.
Команда — це окрема любов)
Більш відкритих, щирих, дружніх та водночас професійних відносин між командами та спеціалістами я ще не зустрічала)
Та також, завжди, на усіх етапах, є допомога з боку тім лідів, колег, шалена підтримка, яка допомагає рухатись далі і розуміти, що я дійсно на своєму місці)
Працюю в Livepage вже більше 2,5 років на позиції Project Manager.
Коли прийшов, чесно кажучи, був ще тим покемоном :))
Багато чого не знав і не розумів у процесах digital-маркетингу. Але за цей час мене дуже багато чому навчили — як колеги, так і внутрішні матеріали компанії.
Зараз окрім роботи з проєктами також виступаю ментором для нових PM — допомагаю з онбордингом, ділюсь досвідом і відповідаю на питання, які сам колись ставив на початку, до чого виріс завдяки колегам та підтримці керівників.
Дуже подобається команда. Тут працює багато сильних спеціалістів у SEO, PPC, аналітиці, контенті. Завжди можна обговорити складні кейси, побрейнштормити або просто попросити пораду. Та навіть просто потриндіти після мітів :) Знайшов багато друзів серед колег!
Ще одна річ, яку ціную — якщо бачиш, що якийсь процес можна зробити краще, можна про це говорити і пропонувати ідеї. Часто їх реально обговорюють і впроваджують.
За цей час вдалося попрацювати з різними проєктами та нішами, що дає хороший досвід.
Радий бути частиною цієї команди.
Працював в Livepage з Листопада 2022 року, сьогодні мій останній день в компанії. Ці 3+ роки були найкращими роками моєї професійної діяльності завдяки людям та тій структурі й умовам що вони створюють.
Допомога, можливості для розвитку, якісна професійна та тепла дружня комунікація, круті люди, цікаві проєкти — це все про Livepage.
Я буду сумувати ❤️
Вже 6 місяців працюю лінкбілдером у Livepage. З першого дня роботи в компанію відчуваю підтримку та допомогу від кожного члена команди. Атмосфера в компанії настільки дружня, що на роботу йдеш із задоволенням.
Компанія зацікавлена в зростанні і розвитку кожного спеціаліста. Завжди є можливість навчатися новому, ставити запитання та отримувати розгорнуті відповіді.
Це місце, де ти розвиваєшся як професіонал, знайомишся з чудовими людьми та отримуєш задоволення від роботи. Рада бути частинкою великої родини LivePage😊
Працюю SEO спеціалістом вже 7 місяців , і за цей час я зрозуміла яка у Livepage крута команда! Всі завжди допоможуть при будь яких питаннях ,комунікація , івенти від компанії — все на вищому рівні. Я за ці 7 місяців дуже сильно виросла у професійному плані , завдячуючи класному навчанню ,ментору, тім ліду і цікавим проектам з якими працюю.
Всі націлені на результат , і міцну співпрацю ,тому рекомендую Livepage як класну компанію для вашого росту і розвитку ❤️
Працюю в Livepage вже 4 місяці SEO-спеціалістом в українському відділі, і за цей час мої враження від компанії лише позитивні. Команда тут професійна, відкрита та дружня. Завжди можна розраховувати на підтримку колег, навіть якщо ти новачок чи чогось не розумієш.
Що мені особливо подобається — це атмосфера постійного розвитку. Постіне заохочення до навчання, обмін досвідом та впровадження в життя нових ідей. Завдяки цьому кожен має можливість не лише рости як спеціаліст, а й робити свій внесок у покращення «життя бізнесу».
Робочий процес добре організований: чіткі задачі, гнучкий графік, завдяки якому можна знайти баланс між роботою, навчанням та особистим життям. Крім того, компанія цінує ініціативність та надає можливості для реалізації твоїх нових ідей в життя.
Відчуваю, що зробив правильний вибір, приєднавшись до Livepage, і щиро рекомендую цю компанію всім, хто хоче спробувати працювати в сфері цифрового маркетингу 🤗
Це одна з найдоброзичливіших та найлояльніших команд, з якою я коли-небудь працювала. Я безмежно вдячна своєму HR-менеджеру Дарині за неймовірну підтримку на початку мого шляху. Спілкування з усіма менеджерами та співробітниками компанії приносило мені лише позитивні емоції. Вони всі надзвичайно добрі, відкриті та завжди готові прийти на допомогу, якщо виникає потреба. Особливо хочу відзначити, що це одна з небагатьох компаній, з якими я працювала, що дійсно турбуються про моральний стан своїх співробітників і готові підтримати в будь-який момент, якщо це необхідно."
Livepage — це любов 🫶
Максимально дбайливі та уважні колеги, які навчають і всіляко заохочують запитання і пропозиції, що можуть виникнути у процесі. Часу для адаптації більш ніж достатньо, водночас працівник не залишається сам на сам із новим матеріалом: усі особливості пояснюють та забезпечують докладними інструкціями, LMS-система зрозуміла і зручна у використанні. Чи можна ще щось додати до процесу? На мою думку, ні, до того ж мені є із чим порівнювати.
Мій відгук після майже 5 місяців роботи у Livepage.
Це саме те місце, куди хочеться повертатись щодня. Навіть працюючи онлайн. Знаходячись на шаленій відстані один від одного, це справді Команда, яка працює на результат, без примусів чи надконтролю. Кожен знає свою зону відповідальності, проте завжди готовий підтримати та відповісти на всі питання.
Ще на найпершому інтерв’ю з HR Наталею я мала таке враження, що працюю тут багато років. Вона з таким захопленням розповідала все про компанію, що цей «пьорфект метч» трапився тієї ж миті!
Livepage — це компанія з сучасним підходом до керування. Тут поважають особистий простір та час, чують та прислухаються до думки колег, дають простір до розвитку та постійного самовдосконалення. Такий сучасний підхід притаманний західним компаніям, проте Livepage поєднав найкращі засади зі сфери HR та створив ідеальні умови для свого колективу.
Керівники відділів дійсно переймаються за свої команди, створюючи такі умови, в яких робота приносить задоволення. Неймовірна мотивація — це можливість росту. Багато колег починали з роботи фахівців, а зараз займають керівні посади і це справжні профі своєї справи!
Радію та пишаюсь, що я частина цієї компанії! Якщо ви шукаєте місце, де вас поважатимуть, дослухатимуться та дадуть все для розвитку — Livepage це саме та компанія.
Відгук вийшов немаленький, але працюючи в Livepage, ніколи не втомлюєшся розповідати про переваги цієї компанії! :)
Пропрацювала у компанії більше року і хотіла би залишити відгук для спеціалістів, які будуть вагатися, чи варто йти сюди працювати. Однозначно так! Для мене дуже важливо, щоб у колективі був позитивний вайб, без токсиків і негативу) І в Livepage колектив був саме таким. Керівництво дуже лояльне, тут легко розвиватися та пробувати щось нове, так як немає мікроменеджменту, а керівник допоможе, якщо не знаєш як правильно реалізувати свою ідею чи хочеш почути конструктивну критику.
У компанії гарний соціальний пакет — гарна відпустка, лікарняні без довідки, також є відпустка у звʼязку з воєнними подіями. Єдиний мінус, що немає медичного страхування, але думаю, що по мірі зростання компанії це буде впроваджено). Перегляд зп кожні пів року, адекватне навантаження, є внутрішня база курсів та курси англійської.
Окремо хочу подякувати за мій розвиток моєму Head of SEO Антону Далібі та Ментору усіх SEOшників компанії Антону Богдану. Ви робите дуже багато для усього відділу SEO! Дякую, що відповідали на всі мої запитання, завжди були готові допомогти та вирішити складні (для мене :) ) проблеми.
Працюю тут більше року і бачу наскільки швидко росту як спеціаліст. Компанія дає багато можливостей для розвитку, навчання, зросту. Також завжди раді моїм ідеям. У нас у відділі є правило «неправильних відповідей не буває», що допомагає команді говорити про будь які ідеі та не соромитися. Також в компанії можна працювати з різними відділами, зараз я працюю як сео спеціаліст і ще роблю комерційні пропозиції, тим самим вчуся якісно будувати стратегії розвитку проектів
Хочу написати дуже позитивний відгук)
Компанія крута тим, що поєднує в собі крутих людей і жагу до навчання. Такого людяного відношення я не відчувала в жодній з попередніх компаній. Також компанія веде волонтерську діяльність, що не може не викликати повагу. Плюс компанія зацікавлена в розвитку спеціаліста і надає всі необхідні матеріали для цього. Ще тут поважають ініціативних людей і часто можна побувати на брейнштормах.
Пробула в сім’ї Livepage майже 5 років. Пройшли через ковід і початок повномасштабного вторгнення. Ці труднощі подолали без скорочень штату, але зі скороченням з/п. Після того як ситуація стабілізувалася (в обох випадках), різницю яка не була доплачена, всім повернули. Вважаю це важливий критерій.
Загалом в Livepage завжди відчувала підтримку, була почута, коли мені це було необхідно. Компанія відкрита до нових ідей. Також хочу зазначити що в Livepage гарно побудована система комунікації для віддаленої роботи в Discord (також є і офіс в Дніпрі, бажаючі можуть відвідувати його).
Рада була бути частиною цієї прекрасної команди 🤍
Працюю в компанії з Лютого 2023 року, на позиції SEO. До цього працювала в різних компаніях на позиціі Linkbuilder/Outreacher. Я з впевненістью можу сказати, що Livepage найкраща компанія з усіх де я працювала.
Ще на співбесіді я зрозуміла, що це крута компанія. Наталя та Антон відповіли на всі мої запитання, під час співбесіди було дуже приємно з ними спілкуватися і не було напрягу, як це зазвичай бувє на співбесідах) На випробувальному терміні в мене був ментор, який все пояснював та відповідав на всі запитання, що виникали, також є платформа з курсами, які постійно оновлюються. Я не знаю жодної компанії, яка дійсно була б зацікавлена в розвитку своїх співробітників. З перших днів відчуваєш себе частиною команди, і ти ніколи не залишишся наодинці, якщо виникнуть якісь труднощі або проблеми. Тут чують кожного, і якщо є пропозиції чи ідеї тобі дадуть їх втілити в життя, і це нереально круто!)
Окремо хочеться відмітити команду. У Livepage працюють надзвичайні та креативні люди) Всі круті спеціалісти, і завжди готові прийти на допомогу, підтримати та поділитись своїм досвідом.
Livepage займає окреме місце в моєму ❤️. Рекомендую цю компанію для всіх, хто шукає місце де тебе цінують, дають місце для розвитку та змогу працювати над цікавими проектами.
Я працювала в Livepage протягом 4,5 років на позиції PM. Ці роки були наповнені життям: отримання величезного досвіду у різних сферах діяльності, багатий життєвий досвід, безліч корисних контактів, постійна можливість розвитку всередині компанії, постійна підтримка та корпоративна культура на найвищому рівні. Мала можливість розвиватися самостійно та передавати знання новим спеціалістам.
Безперечно рекомендую Livepage як достойну команду для отримання високоякісного сервісу та для професійного зростання в сфері інтернет-маркетингу.
За весь час роботи в цій компанії я була вражена високим професіоналізмом та підтримкою, яку я отримувала від колег та керівництва. Я завжди могла розраховувати на допомогу та поради своїх колег.
Рекомендую цю компанію для всіх, хто шукає динамічне та підтримуюче середовище для роботи над цікавими проектами!
Я працюю в Livepage з Листопада 2022 року. Якщо коротко, це дивовижна компанія та неймовірні люди.
Ще на співбесіді Наталя (<3) відповіла на всі мої питання та в мене склалося враження що компанія ТОП, яке кожного дня тільки підтверджується.
Як я писав раніше, команда неймовірних людей. Всі у команді не лише мають дуже високу культуру комунікації, а і дуже круті професіонали. Всі комунікації (між відділами, між керівництвом та командою) прозорі, мої пропозиції та ідеї завжди чують та дають втілити в життя.
Робота в Livepage — це коли ти починаєш та закінчуєш робочий день з посмішкою. За це я вдячний команді, менеджменту та окремо хочу подякувати Міші!
Працюю в компанії Livepage вже більше року на позиції HRD.
Те, що мені дуже іпонує і мотивує приходити на роботу з посмішкою і величезним задоволенням — люди, цінності та підтримка компанії (як усередині компанії так за нею), постійне навчання та розвиток!
Якісний менторинг, індивідуальний підхід до кожного фахівця, в компанії дуже багато простору для розвитку, свобода дій, можливість покращувати свої професійні навички в роботі з цікавими проектами, внутрішнє професійне навчання, відвідування навчальних семінарів, аглійської, мітапів за рахунок компанії, для мене це все дуже важливо.
А ще те, що компанія підтримує своїх співробітників у особистих труднощах, під час пандемії, війни, не звільняючи не єдиного співробітника, а лише розширюючи штат, також під час повного відключення електроенергії і завжди знаходить швидкі, безпечні та ефективні вирішення проблем кожного члена команди.
І найважливіше, що на роботі ми проводимо більшу частину свого життя і дуже важливо знайти команду схожу за своїми цінностями, з перспективами зросту і я щаслива знайти все необхідне в одному місці і це вже не просто команда, це вже маленька сім’я під назвою Livepage❤️
Livepage це як стиль життя, правда!
Керівництво компанії зібрало команду однодумців, у нас є спільна ціль до якої ми йдемо. Я рекрутер і кожного дня, я спілкуюсь з багатьма кандидатами і що саме цікаве, на інтервʼю я можу робити презентацію компанії годинами, тому що мені хочеться розповісти, як класно бути частиною команди Livepage! То, хто я фанатка?! Чи компанія створила такі умови, що я відчуваю себе, як вдома: тепло, комфортно, начебто рідні люди мене оточують.
В мене великий досвід роботи, я працювала, як онлайн, так і офлайн. Коли ти працюєш в офісі та бачишся і спілкуєшся с колегами, створити комфортні умови простіше, ніж коли ти працюєш вдома і спілкуєшся з ними за допомогою телефону чи ноутбуку. І то, не всі компанії змогли створити офлайн умови, при яких співробітник відчуває себе вільним і він хоче виконувати свою роботу, його не потрібно змушувати, стояти над ним і кожні 5 хв запитувати де він був і що зробив, ну це ж жах, правда? Багато компаній працюють за таким принципом і їм все ок, але це прикро, адже ми живемо в сучасній країні. В мене був такий досвід роботи і я знаю, про що я кажу. Livepage це повна протилежність, моєму минулому досвіду. Що це за компанія, яка хоче розвитку спеціаліста, яка довіряє та щиро намагається створити комфортні умови роботи, навіть онлайн? Це крута компанія і це Livepage!
Первый раз в жизни работаю в такой компании. Именно здесь можно стать очень сильным специалистом за счет мощной базы обучения (LMS система) и передаваемого более опытными специалистами опыта.
Здесь можно расти и развиваться, можно поменять направление деятельности и перейти в другой отдел. Ты всегда понимаешь вектор развития и движения.
Особо хочу выделить коллектив! Это нереально классные люди!) И классные там все!) Здесь очень ценят людей и коллектив и это чувствуется с первых рабочих дней.
Я работаю в компании 2 года. Пришел обычным специалистом в отдел SEO EN и вырос до SEO Team lead.
Рекомендую компанию всем SEO специалистам, которые хотят работать с интересными проектами, учиться, расти и писать свои собственные кейсы!
Работаю в компании Livepage почти 4 года, пришел на позицию Email designer и вырос в Lead web designer. Тут очень много пространства для развития, создания новых продуктов для клиентов и познавания новых ниш и рынков. Очень хорошо построены и налажены процессы внутри департаментов и взаимодействие между ними. Внутренняя система обучения и менторы — то, что нужно для быстрого погружения в процессы компании и специфику работы с задачами.
Главная ценность компании — команда. И шутки пошутить и придумать невероятную идею для клиентов. Сочетание софтовой и хардовой составляющих команды дают: постоянно развивающуюся компанию с людьми, которые имеют очень хорошие человеческие качества.
Главное чему я научился: делать дизайн не ради дизайна. Кроме Ux / Ui есть еще много факторов, которые определяют результат работы страницы / сайта после деплоя. Я рекомендую Livepage дизайнерам любого типа и любого уровня. Для каждого тут найдется кусочек работы с крутыми проектами.
Посилаючись на коменти Darina Rudenko i ваш опис про компанію:
«📍 офіс компанії знаходиться в м. Дніпро (Україна), при цьому ми ефективно працюємо з клієнтами по всій Україні, СНД та англомовних країнах.»
дозвольте запитати про СНД. C росією теж працюєте?
Щоб зрозуміти чи варто працювати в цій компанії то можете почитати висловлювання від Darina Rudenko в
пості.
На випадок якщо Darina Rudenko видалить свій пост то є інший пост.
Доброго дня, Ярослав!)
Дякую, за ваш коментар,так в нас дуже крута команда,з якою ми продовжуємо робити круто свою роботу, допомагати армії та розвивати український бізнес та поважати один-одного.Та будимо раді бачити в нашій команді крутих спеціалістів, які зможуть вільно спілкуватися на різних мовах.
Але перша силка яку ви добавили чомусь не вірна, пост ніхто не видаляє, він тут і кожна людина може подивитися на нього:
Бажаю вам гарного та мирно дня!)
Работаю в Livepage с конца мая 2021 года и по сей день. Пришел на позицию Junior PPC Specialist при том, что практического опыта работы в РРС у меня не было (за спиной были только курсы без реальной практики). В конце апреля 2021 попал под сокращение в производственной фирме и через знакомых мне предложили попробоваться на должность, после чего успешно прошел собеседование (стоит отметить оперативный ответ HR-а на тестовое задание).
Первые два месяца: Я работал в формате 80% обучение, 20% задач. Очень приятно, что компания вкладывается в сотрудников и готова обучать их хард скиллам. При этом очень понятно выстроены процессы работы и стандарты выполнения многих задач, что позволило быстро освоить навыки специалиста и начать полноценно вести проекты.
Коллектив: Максимально дружелюбный, легко можно найти поддержку (даже если обращаешься за консультацией к специалистам не своего отдела) и HR постоянно проводит активности для сотрудников
Мотивация: Доволен тем, что любая инициатива встречала одобрение и фидбек в виде плана действий к ее реализации. Доволен регулярной обратной связью своей работы и корректировкой того, что сам за собой могу не замечать
Общий вывод: компания Livepage помогла мне сформироваться как специалисту и продолжает развивать мои навыки (не только интересными проектами, а и менторством, которое не заканчивается по получении сертификатов или выходе в проекты). Работа в дружелюбной атмосфере заряжает энергией и вообще 10 и 10 этой компании))
Я пришла в LivePage практически без опыта работы на позицию seo-специалиста и могу сказать, что лучшего места для профессионального развития сложно представить! У меня есть ментор/, который помогает и объясняет столько раз, столько нужно + платформа с курсами, где собрана максимально полезная информация с курсами от более опытных коллег + есть английский с native speaker, который сначала оценил уровень моего английского, определи в нужную группу и теперь помогает совершенствоваться. Такая система обучения даёт максимально быстрые результаты — я очень рада, что мне уже доверили интересные проекты для продвижения! Отдельных слов стоит команда — это просто самая огромная ценность компании!!! Когда тебя окружают люди, которые всегда готовы поддержать, помочь и подстраховать — это очень помогает развиваться. А ещё в офисе всегда очень весело, уютно и легко — нет гнетущей атмосферы, все расслаблены, но в то же время каждый на своём месте настоящий профессионал! У меня здесь появились не только коллеги, но и друзья) Вот эта вот особенность Livepage — сочетание в людях классных человеческих качеств и профессионализма — является прям определяющей чертой коллектива, в котором тебя действительно любят, ценят, поддерживают) ну, и не могу отметить приятные плюшки в виде свободы выбора, где работать (удаленно или в офисе) и во сколько работать (можно приходить с 8 до 10 и уходить соответственно с 5 до 7)) Не говоря уже о баре с вкуснейшим шоколадом/кофе/чаем и весёлых вечеринках от компании)) В компании максимально открытое и лояльное руководство, есть множество возможностей и направлений для развития. Livepage — это место, где ты можешь расти как профессионал работать в мега-крутой команде над интереснейшими проектами) Лучшая компания и лучшая команда SEO EN — уверенна, мы надолго вместе))
В компании работаю 2,5 года на позиции проектного менеджера.
За это время формировались новые услуги, менялись процессы, целые команды.
Но единственное что не меняется — это сильная команда профессионалов.
Считаю, что основополагающий фактором успеха проекта — его сильная команда, объединена одной целью. Есть постоянная возможность развиваться, предлагать свои смелые идеи и делать вклад в процветание бизнеса клиентов Украины и запада.
Динамично развивая команду и сами услуги, которые мы предоставляем, даем крутые результаты бизнесу клиентов, а в последствии это мы формируем в крутые кейсы. Приятно, когда выходит кейс по проекту, который менеджеришь именно ты:)
Трудности есть всегда, но в этом то и интерес — преодолевать их, получать результат и вдохновение для масштабирования.
Считаю важно, что все мы научились работать удаленно в период пандемии и не чувствовать себя одиноко в таких условиях.
В компании Livepage работаю около
Livepage это мое первое постоянное место работы и мне здесь очень комфортно. Я пришла в компанию без навыков, но с огромным желанием развиваться в сфере. Прошла путь от SEO trainee до Head of SEO.
— Очень сплоченная команда. Здесь правда каждый может помочь, подсказать и делает это без негатива. Я могу положиться на своих коллег, у нас нет каких-то интриг или токсичного окружения.
— Внимательное руководство. Если ты работаешь, то тебя обязательно заметят и помогут с развитием в компании. Для каждого этот путь развития зависит от его запроса и желаний, но здесь вряд ли получиться застрять на месте.
— Стабильность. Даже во время карантина и неопределенности не было задержек с финансами или сокращений. Когда меня внезапно госпитализировали, то мою часть работы быстро подхватили, а HR все пытался привезти мне фруктов в больницу:)
Livepage это команда, которая работает на результат. В коллективе вы не найдете любимчиков начальства, подлиз или подхалимов — здесь здоровая атмосфера, конструктивная критика, а все члены команды работают одинаково упорно и с энтузиазмом. Компания не берет на работу «звезд» со стороны и на все руководящие должности люди растут внутри компании. Если вы не готовы упорно работать, учиться, развиваться, а просто ищете место, где можно посидеть — вам не сюда. Поскольку Livepage — сервисная компания, главное в работе это результат для клиента. Однако сотрудники здеть тоже не на последнем месте: каждые 6 мес проводятся ревью работы, встречи с руководствов 1 на 1, на которых вы можете обсудить планы вашего личного развития, получить конструктивный фидбек о своей работе, обсудить зарплату, или моменты, которые вас не устраивают в вашей работе. Я считаю, что этого процесса сильно не хватает во многих компаниях. Если у вас появится желание сменить сферу деятельности, вы можете перейти в другой отдел, и такие миграции тоже часто встречаются. Livepage это отличное место и для новичков без опыта работы, и для тех, кто уже имеет свой багаж навыков. Главное желание развиваться, а не стоять на месте.
В компании прошел путь от junior SEO специалиста до руководителя команды SEO по зарубежным проектам. Хорошее место чтобы развить свои навыки и раскрыться как ведущий специалист. Причем, прокачать скилы можно не только в поисковом продвижении, но и других направлениях интернет-маркетинга (если есть желание, конечно).
Сильная сторона компании — командная работа. Практически всегда можно попросить помощи, если чего-то не знаешь или в чем-то не уверен. Развитие в компании происходит ровно настолько, насколько сам этого хочешь. Достаточно сильно развита корпоративная культура и менеджмент.
Желаю команде успехов и процветания в своем деле. У меня осталась масса приятных воспоминаний и друзей, за что LP отдельная благодарность!
Собеседование прошло хорошо, но не в этой компании. В назначенное время мне не позвонили. Написал на следующий день в LinkedIn, мне не ответили. Это просто 10/10. Полное неуважение к соискателям. Very strange HR department.
Ростислав, здравствуйте. Благодарю за обратную связь. Приношу извинение, что пришлось столкнуться с такой ситуацией. Она не типична для нашей компании и в дальнейшем не повторится Из-за технической проблемы нам не удалось отправить вам своевременный ответ. Уже после этого отзыва мы связались и все обсудили.
Я работала в Livepage 7 месяцев на должности редактора в отделе контент маркетинга. Это был мой первый опыт работы в рекламном агентстве и очень положительный: креативная и дружная команда, интересные проекты, постоянное обучение и отзывчивый менеджмент. Особенно хочу отметить работу компании в период карантина: в Livepage сумели настроить удаленную работу так, что постоянно чувствовалась поддержка и связь с командой.
Я рекомендую Livepage как начинающим, так и опытным маркетологам, потому что здесь для всех будет возможность развиваться и прокачивать свои скиллы в самых разных нишах и типах бизнеса.
Я поработала в компании почти 2 года менеджером проектов. Одним из огромных преимуществ, которые я получила в компании — это рост и развитие, знания и практика в работе с разными типами бизнесов. Также, возможность общения и обучения у опытных и знающих специалистов. Одна из идей в кампании — это искать и делать то, что нужно сейчас бизнесу и то, что даст результат быстрее всего, и это небыло пустыми словами. Этому также нужно было учиться).
В целом, могу посоветовать работу в Livepage своим друзьям и знакомым. Новичка здесь никогда не бросят, всегда помогут, подскажут, не спросят больше, чем ты можешь сделать на старте.
Тем, кто нуждается в услугах и помощи в продвижении, могу уверенно сказать, что это будет правильный выбор, так как на стороне компании делается очень многое для того, чтобы бизнесы добавились тех результатов, которые они хотят получить. А для команд каждый проект — это огромный опыт.
Проработал в Livepage 10 месяцев. Компанией полностью доволен. Из плюс можно выделить:
1. Наличие системы обучения и адаптации.
2. Понимание у компании куда движутся и чем будут заниматься в дальнейшем.
3. Возможность прокачивать английский в рабочее время за счет компании.
4. Чувство что о тебе заботятся и готовы вкладывать ресурсы в твое развитие и обучение.
5. Возможность эскалировать любую из идей к руководству чтобы они ее внедрили.
6. Понятный роад мап что тебе необходимо сделать чтобы зарабатывать больше.
7. За время работы не было ни одного случая чтобы в офисе чего-то не было / что-то постоянно ломалось и тд.
8. Компания заботится о плюшках для сотрудников (чай, кофе, печеньки, пицца фрайдей и тд).
9. Дружный коллектив, если у ты хочешь общаться / гулять / тусить с сотрудниками — всегда найдешь компанию.
9.1. В то же время, если ты интроверт тебя никто не будет насильно тянуть. Подход — «делай то что тебе не нравится только потому что это тимбилдинг» тут не используют).
Обратились в Live Page за консультацией по поводу падения органического трафика одного из наших клиентов. Ребята дали ответ в самые кратчайшие сроки и предложили три варианта решения проблемы.
Очень приятно работать с профессионалами.
Спасибо вам огромное!
Это был самый яркий и продуктивный год в моей карьере на сегодня.
Комфортные условия, гибкость, открытость и в то же время резонность менеджмента создают условия для того, чтобы здесь хотелось творить, придумывать и внедрять.
Здесь работает действительно команда, а не разрозненные личности.
Livepage — это место реализации своих возможностей на столько, на сколько ты сам хочешь вырасти. И тебе в этом всячески помогут.
У меня остались только хорошие воспоминания и теплые чувства.
Работая в Livepage, я чувствую что мои навыки улучшились. И в этом очень помогли люди которые там работают. Всегда помогут, подскажут. Очень хорошие условия работы. Присоединюсь к сказанному ниже, действительно для комфортной работы сотрудников делают максимально многое. Начиная с техники, конференций, и заканчивая любимыми конфетами или чаем :)
Работаю сейчас в этой компании и это лучший менеджмент, который я когда-то видела!
Очень приятный коллектив и самое главное — есть возможность реализовать свои идеи, если что-то предлагаю, то с большой вероятностью эти идеи реализуются.
Лучшего места для работы в Digital Marketing и не найти :)
Особенно спасибо Игорю(HR), который придёт на помощь в любой ситуации, даже если это не всегда связанно с работой.
Отработал в LP два года в роли sale. Работал как в старом офисе, так и в новом, так что могу трезво прокоментировать без дымки пантов от офиса.
В LP я получил возможность развиваться ровно на столько, на сколько я этого хотел. Постоянные конференции, проекты разного типа и т.д. За два года успел пообщаться с сотнями интересных людей и бизнесов.
На моем опыте в LP самый лучший менеджем с каким я пока сталкивался. Если у тебя есть идеи, что можно улучшить, тебя всегда выслушают. Если тебе нужен какой-то девайс, тебе его купят, если нужпо поехать на какую-то конфу ты туда поедешь. Все в рамках разумного в плане ЗП, специалисты получают ровно столько, сколько они стоят. Хочешь зарабатывать больше, раздупляйся в теме, читай, эксперементируй, после чего ты можешь взять более сложный проект за который тебе больше заплят.
Отличный коллектив, за которым скучаешь.