30 квітня 17:45
Працюю в Liven уже більше ніж пів року і можу сказати, що це точно був один із найдинамічніших періодів у моєму житті. Коли ти відповідаєш за культуру та engagement у продуктовій компанії, яка так швидко росте, нудно не буває ніколи:)
Найбільше мене зачепило те, наскільки тут заряджена на результат команда. В Liven немає випадкових людей, кожен реально горить тим, що робить. Мені як спеціалісту з комунікацій дуже легко працювати, бо всі відкриті, щирі та готові до діалогу та шерингу експертизи. Тут нормальна практика, коли ідеї приходять знизу вгору і їх справді чують. Я маю повну свободу реалізовувати свої ініціативи, імпактити на атмосферу всередині та бачити реальний результат своєї роботи.
Ще дуже подобається, що ми будуємо не просто процеси, а справжнє ком’юніті. Це коли робота не закінчується на виконанні тасок, а продовжується у спільних обговореннях, підтримці та крутому вайбі. Ми всі на одній хвилі, і це дуже допомагає рухатися вперед навіть тоді, коли челенджі стають по-справжньому складними))
Якщо ви шукаєте команду, де реально можна розкрити свій потенціал і відчувати, що твоя робота має значення — Liven саме таке місце.