8 жовтня 11:23

Serhii Tretiak, front-end developer в Liven

Відчути кайф від першої роботи — це велика удача, і саме так почалася моя карʼєра в Liven. Вже з перших днів я зрозумів, що потрапив у команду, де цінують не просто навички, а твій вклад та бажання ставати кращим. Тут справді дають старт: можна одразу бути корисним, брати відповідальність, рости, підтримувати продукт, бачити результат своєї роботи та отримувати від цього задоволення.
Що особливо подобається — атмосфера. Без формалізму, тут класні взаємини, багато спільних інтересів і 100% підтримка. А ще — спортивний вайб! У нас є фанати пробіжок та інших активностей, і це дуже мотивує тримати форму та заряджатися енергією разом із командою.
Окрім того, завжди знаходиться час на веселе дозвілля: вечори пʼятниці з крейзі іграми та розумними настільними батлами. Саме завдяки цьому вже зустрів багато крутих людей, які стали друзями й однодумцями.
Я кайфую від кожного дня в цій команді й щиро радий, що зростаю не тільки як спеціаліст, а й як людина, поруч із людьми, з якими справді хочеться працювати, відпочивати і бігати довгі кілометри.

Підтримали:  Liven Team Pavlo Kostrov