Робота в Liven для мене — це справді неймовірний досвід. Я працюю Frontend розробницею в Liven вже більше року, і за цей час компанія стала для мене місцем постійного росту і розвитку. Тут можна проявляти себе з різних сторін, пробувати нове, брати відповідальність і при цьому постійно вчитися. Дуже відчувається, що людям не байдуже — всі зацікавлені в розвитку, як продукту, так і власному.

Навколо багато сильних і щирих людей, які надихають, з якими хочеться зростати і робити кращі продукти. Постійно дізнаєшся щось нове, ловиш інсайти і реально бачиш, як ростеш професійно.

Окремо хочеться відзначити атмосферу підтримки і відкритого фідбеку — тут нормально ставити запитання, обговорювати складні моменти, помилятися і робити з цього висновки. Це дуже допомагає рухатися вперед і не боятися викликів.

Liven — це місце, де розвиток відчувається не на словах, а щодня в роботі.

Я працюю в Liven Android розробником вже понад півтора року й можу з упевненістю сказати, що це місце справжніх викликів та постійного розвитку. Тут ніколи не буває нудно — тебе не обмежують рамками, а навпаки дають можливості проявляти себе, пробувати нове та рости професійно.

Liven — це компанія, де ти можеш напряму впливати на бізнес і продукт, який створюєш разом із командою. Важливо відчувати, що твоя робота має реальний сенс і приносить результат — і тут це відчуття є щодня.

Окрема цінність — сильне комʼюніті однодумців. Це люди, які щиро хочуть розвиватися, підтримують одне одного та заряджають енергією рухатися вперед.

Liven для мене — місце, де зростають не лише люди, а й можливості. Коли я прийшла сюди півтора року тому, нас було близько 30. Зараз — уже близько 200, і це неймовірно відчувати, як компанія розвивається разом із командою. За цей час я пройшла шлях від Middle Motion Designer до Motion Design Lead і бачу, як з кожним етапом зростає не лише моя роль, а й амбіції всієї команди. Найбільше ціную підтримку колег, довіру та простір для реалізації ідей, які справді рухають нас уперед.
Рекомендую Liven для людей, які хочуть впливати на результат, розкрити свій потенціал, зростати і відчувати цінність своєї роботи!

Підтримали: Liven Team

Працюю в Liven вже 7 місяців як Product Marketing Manager. У маркетингу понад 6 років і це перша компанія, де цінності не просто на папері. Їх видно щодня у ставленні, рішеннях і довірі.

Найбільше люблю людей. Команда тепла й амбітна, з нею хочеться робити складне та неймовірне) Тут є простір діяти по своєму і відповідати за результат.

Подобається системність і чіткість. Цілі зрозумілі, процеси прозорі. Керівництво відкрите і доступне, пояснює контекст простою мовою.

Для мене Liven — про сенс роботи, людей, яким не байдуже і свободу діяти. Рекомендую тим, хто хоче впливати на результат і швидко зростати)

Підтримали: Olha RadchenkoLiven Team

Приєднався до Liven близько 10 місяців тому, маючи перед собою, мабуть, один із найамбітніших викликів у кар’єрі — побудувати й розвинути AI-напрям із нуля.
І те, що для мене починалось як виклик, дуже швидко перетворилось на простір можливостей.
Тут є те, що рідко зустрінеш: справжня свобода експериментів, довіра до ініціатив і культура, у якій можна пробувати, помилятися, шукати нові підходи — і з цього росте не лише продукт, а й команда.
Liven — це місце, де ти можеш не просто реалізовувати ідеї, а формувати бачення.
Я щодня бачу, як кросфункціональність і швидкість рішень відкривають двері для інновацій — від глибокої інтеграції AI до того, як ми переосмислюємо користувацький досвід у self-discovery.
І, напевно, найбільше вражає те, що тут дійсно цінують людей: не за ролі, а за внесок, сміливість і бажання робити щось, що має сенс.
Якщо ви шукаєте місце, де можна створювати, а не просто виконувати — де AI, продукт і люди рухаються однією траєкторією — Liven точно стане одним із найкращих рішень

Підтримали: Liven Team

Відчути кайф від першої роботи — це велика удача, і саме так почалася моя карʼєра в Liven. Вже з перших днів я зрозумів, що потрапив у команду, де цінують не просто навички, а твій вклад та бажання ставати кращим. Тут справді дають старт: можна одразу бути корисним, брати відповідальність, рости, підтримувати продукт, бачити результат своєї роботи та отримувати від цього задоволення.
Що особливо подобається — атмосфера. Без формалізму, тут класні взаємини, багато спільних інтересів і 100% підтримка. А ще — спортивний вайб! У нас є фанати пробіжок та інших активностей, і це дуже мотивує тримати форму та заряджатися енергією разом із командою.
Окрім того, завжди знаходиться час на веселе дозвілля: вечори пʼятниці з крейзі іграми та розумними настільними батлами. Саме завдяки цьому вже зустрів багато крутих людей, які стали друзями й однодумцями.
Я кайфую від кожного дня в цій команді й щиро радий, що зростаю не тільки як спеціаліст, а й як людина, поруч із людьми, з якими справді хочеться працювати, відпочивати і бігати довгі кілометри.

Підтримали: Liven TeamPavlo Kostrov

Працюю у венчур-білдері Skelar вже майже 5 років, останні півтора роки працюю в Liven.

Для мене цей шлях — це
Про людей навколо, які не дають опускати руки і запалюють на нові звершення
Про класний продукт, який несе цінність і супер цікавий для роботи креативним маркетологом
Про амбіції, які завжди тут можна реалізувати, якщо маєш таке бажання

Я рада, що колись була серед перших 20 співробітників у Liven і зараз досі пишаюсь командою, яка зросла вже до 200 людей

Підтримали: Liven Team

13 вересня 2024 року я завантажила застосунок Liven з App Store. Він рекламувався як безкоштовний на пробний період. Наступного дня я видалила його, оскільки додаток не сподобався, і впевнилась, що жодної активної підписки в моєму Apple ID немає.

Попри це, почалися регулярні списання коштів — щомісяця щомісяця близько 600 доларів (або 222 PLN, бо я в Польщі). Протягом року я втратила близько 2 700 PLN. Оплати проходили під різними назвами, що виглядало підозріло. Єдиний лист від компанії, який я отримала, — вітальне повідомлення з паролем. Жодних квитанцій, підтверджень чи попереджень про підписку не було.

Я змушена була заблокувати картку, аби припинити ці списання.

⚠️ Тому хочу попередити: користувачі ризикують потрапити в пастку з підпискою, яка виглядає як типова схема шахрайства. Якщо хтось хоче бути частиною подібного бізнесу, то ця компанія саме для вас.

Ольго, дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися досвідом.

Ми хочемо запевнити, що Liven не має на меті вводити користувачів в оману та списує кошти тільки при оформленні підписки із зазначенням умов та ціни.

Будь ласка, надішліть деталі кейсу (вашу електронну адресу/Apple ID та скріншоти списань) за адресою: [email protected] — ми оперативно допоможемо 🙌🏻

До речі, для українців доступ до Liven безкоштовний, тому з українським Apple ID у вас не буде жодних списань.

Дякуємо та чекатимемо на інформацію, щоб якомога швидше вирішити цей кейс!

Подивитись всі коментарі (2)

Працюю в Liven вже понад 1,5 року. За цей час пройшов шлях від розробника до Team Lead і встиг виростити команду з 2-х людей до 11. Тому можу точно сказати, що Liven — це місце можливостей. Місце сильних і заряджених людей, у яких можна навчатися і які самі відкриті до навчання.

Що для мене особливо цінно — тут є реальна можливість впливати як на продукт, так і на команду. До твоєї думки прислухаються й враховують її. Ти не пишеш код просто, щоб доставити фічу і забути. Ти будуєш продукт, який має соціальне значення, реально допомагає й потрібен користувачам.

Окремо хочу відзначити культуру надання та отримання фідбеку. Його дають регулярно, конструктивно й без токсичності — це допомагає рости як спеціалісту.

Якщо ви шукаєте компанію, де реально можна розкрити свій потенціал і відчувати, що твоя робота має значення — Liven саме таке місце.

Підтримали: Liven Team

Для мене, світчера з Big4, Liven став точкою входу в українське IT і точкою входу у перформанс-маркетинг.
І як прийнято казати — не я обрав маркетинг, а маркетинг обрав мене)

За 1.5 роки у Liven мені вдалось вирости з Junior Marketing Manager до Product Marketing Lead.
Починав із закупки реклами на Meta, а зараз розбудовую найсильнішу команду воронок в екосистемі і веду її через цікаві челенджі та нові можливості бізнесу.

Що мені допомогло зростати? Культура)
Культура, яка впливає на все: на відбір людей при наймі, на надання чесного фідбеку, на темпи бізнесу, на гнучкість процесів, і врешті-решт на можливості, які є перед тобою)

Ми не про «знайти виправдання» — ми про «знайти можливості».
Ми не про «solo doer» — ми про «team player».
Ми не про «зазвичай так не роблять» — ми про «ми будемо першими».

Я пройшов шлях разом із Liven від 12 до 140+ людей в команді, збираюсь пройти ще більший)

І останнє: за 10+ кратне масштабування команди я для себе зрозумів важливу істину — ми шукаємо не позиції, ми шукаємо людей.
Не хочете доєднатись?)

Підтримали: Liven TeamIvan Domaretskyi

Долучилася до Liven рік тому як User Acquisition Manager.

За цей період бізнес масштабувався в декілька разів, а основним драйвером розвитку є сильна внутрішня культура в команді. Тут я відчуваю, що маю значний простір для професійного розвитку завдяки орієнтованості команди на результат, тісній взаємодії, повному оунершипу своєї зони відповідальності, відкритості в комунікації, можливостям реалізовувати власні ініціативи.

Неймовірно рада працювати в продукті, де кожен член команди цінується, може швидко зростати, отримує чесний фідбек, має можливості втілювати в життя свої ідеї для покращення загального перформу та має доступ до широкого кола експертизи.

Підтримали: Liven Team

Працюю в Liven уже більше пів року.
З першого дня відзначила для себе, наскільки тут цінується командна робота, довіра та фокус на результат. Це спонукає до відкритої та чесної комунікації з колегами, розвитку як самостійного, так і в межах продукту, і реалізації своїх амбіцій.
Рада працювати в продукті, що стрімко зростає та дозволяє регулярно кидати виклики труднощам і знайомитися із широким колом спеціалістів та ділитися досвідом, адже саме такі люди надихають на більші звершення!

Підтримали: Svitlana DereviankoLiven Team

Уже більше 1,5 року працюю як продакт в Liven, частині SKELAR.
Важливий фактор, чому я обрала для себе Liven і бачу свій довгостроковий розвиток тут — це культура, що породжує результати.
Це про свободу дій, і довіру до мене як до спеціаліста. Тут я маю змогу рости справді швидко, реалізовувати свої амбіції, і мати значимий імпакт на бізнес.
Окремо хочу відмітити культуру якісного зворотнього звʼязку та цінності команди. На це багато звертається уваги, і це допомагає рости в рази швидше

Підтримали: Svitlana DereviankoLiven Team