LITSLINK

Пало-Альто (США)

1 грудня 2025 21:06

Oleksandr Spyrydonov, Front-end Developer

Понад три роки я працював у компанії, дуже задоволеним досвідом. Можу радити LITSLINK як початківцям, так і досвідченим розробникам. Тут є цікаві та великі проекти, а також чудові можливості для розвитку, можна опановувати нові технології або вдосконалювати знання у власному стеку завдяки правильно підібраним завданням та підтримці менторів.
Керівництво дійсно відкрите до спілкування, враховує думку співробітників та сприяє їхньому професійному зростанню, що дуже приємно))
Але найбільший плюс компанії — це команда. Колеги неймовірні: дружні, енергійні та завжди готові підтримати. Атмосфера в колективі справді мотивує та надихає!

Олександре, дякуємо Вам за щирий і добрий відгук!
Для нас дуже цінно знати, що час, проведений у LITSLINK, залишив у Вас позитивні враження та відчуття професійного комфорту.

Дякуємо за теплі слова про команду, атмосферу та розвиток — ми справді багато вкладаємо в те, щоб кожен відчував підтримку й мав простір для росту. Ваш професіоналізм і внесок були важливою частиною спільної роботи протягом цих років 💙

Бажаємо Вам натхнення, цікавих проєктів і нових професійних досягнень! Будемо раді залишатися на зв’язку 🚀