1 жовтня 2025 13:23
Всім привіт!
Взагалі я сам із Казахстану, місто Алмати. У жовтні 2021 року почув від друзів, що є така платформа djinni і що можна знайти досить хороші вакансії на віддалення, можна хоча б пройти інтерв’ю і оцінити свій рівень. Вирішив я так зробити, першим попався літслінк, у результаті сам не зрозумів, як відпрацював з ними 4 роки. Найяскравіше враження залишили, звичайно ж, колеги. Я вдячний у ці чудові продуктивні та веселі, а не дуже веселі 4 роки разом. Хочу окремо відзначити їхній професіоналізм, підхід до роботи. Чесно, будучи здається єдиним казахом у компанії, перебуваючи за тисячі кілометрів від них, відчував дуже тісний зв’язок, цю ейфорію від того ми реально створюємо щось круте. Взагалі за роки роботи, що зрозумів саме люди створюють ту атмосферу в роботі, за що ще раз велике спасибі моїм колегам.
Пару слів про саму компанію: керівництво з багатьох питань йде на зустріч, жодного разу не було проблем, відпускні, заробітна плата — все по ринку, проекти хороші, укладали договір через ІП (ФОП).
PS: Я насправді на початку планував прилітати до Києва, працювати з офісу, але, на жаль, через війну не зміг це зробити. Тим не менш напевно після 4 років роботи, я все ж таки маю право називати себе одним з DOU. Захоплююсь героїзмом українського народу. Слава Україні, героям слава!
Assyl,щиро вдячні за теплі слова!
Дуже приємно знати, що ці чотири роки в LITSLINK стали для тебе періодом розвитку, командної підтримки та справжнього драйву.
Ми цінуємо твій професіоналізм і внесок у спільну справу, а також той зв’язок, який зберігався попри відстань.
Бажаємо подальших успіхів, натхнення й нових досягнень! 🚀