13 квітня 2022 16:27
Відгук про роботу в компанії LITSLINK після місяця роботи в ній.
Хочу зауважити, що зворотній зв’язок компанія дає дуже швидко. Весь процес співбесід зайняв 1 тиждень=)) І це — наша класна відмінна риса. Кандидатам не потрібно чекати місяць, щоб отримати від компанії заповітне «ТАК».
Так вийшло, що я почала працювати в LITSLINK під чай війни. Проте це не завадило компанії провести якісний процес онбордингу від рекрутерів, СЕО та президента компанії особисто, що мене приємно вразило. Комнада зажди дуже підтримує і у разі будь-яких питань я можу до когось звернутись. Відповідь приходить одразу, що робить процес роботи більш динамічним.
Не відчувається стрес взагалі. Робота проходить у задоволення, час плине швидко, тому що завжди є якісь справи.
Класно, що під час війни компанія активно працює та займається працевлаштуванням украіїнців, що рятує ринок і, відповідно, підтримує економіку нашої країни.
Дуже вдячна рекрутерам за якісну роботу та керівництву компанії за таку можливість!
Разом до Перемоги!)