Протягом року роботи у Lionwood.software я, як розробник JavaScript, вивчив багато нового та цікавого, успішно впроваджуючи передові підходи у проектах. Компанія вражає своєю товариською атмосферою, де багато хто завжди готовий допомогти у складних кейсах. Тут не просто працюєш — ти частина спільноти, де кожен сприяє загальному успіху. Впевнено рекомендую Lionwood.software для тих, хто шукає не тільки роботу, але й дружбу та співпрацю на вищому рівні.

Підтримали: Orest HorbachVolodymyr Kaminovskyy

Привіт усім, хто розглядає зараз Lionwood як потенційну компанію для себе!
Ну що ж, сьогодні рівно 6 років як почався мій перший робочий день тут та хотів би залишити максимально неупереджений та субєктивний фідбек)

Перше, що хочу відзначити, це те, що моє життя у Lionwood дало мені надзвичайно цінний досвід. Я отримав можливість працювати з талановитими людьми та самому ж їх наймати, тим самим робити свій внесок у важливі процеси та соціальні проекти, які змінюють наш світ. Оособливо, це стосується нашого продукту НІТ, яким зараз користується більше 200тис. людей)

Іншою великою перевагою роботи у Lionwood є культура компанії. Я працюю в компанії, де великий акцент робиться на свого роду сімейність(Family vibe), розвиток та волонтерство різного роду. Загалом, про життя нашої компанії рекомендую дослідити у соц. мережах)

Моя компанія дійсно прагне змінювати світ і робити його кращим. І я дуже пишаюся тим, що маю можливість бути частиною цього процесу.

Отже, це був мій досвід робот. Я дуже вдячний за цю можливість, і раджу кожному, хто вагається — спробувати відчути ті емоції, цей драйв, які відчуваю і я у Lionwood.software.

Кілька місяців тому я розпочала свій кар’єрний шлях на позиції Business Development Maneger у компанії Lionwood.software і одразу можу сказати, що такої підтримки та дружньої атмосфери я ще не бачила у жодній IT компанії. Я справді вражена від підходу до працівників, настільки дружня, професійна, душевна команда. Також я вражена кількістю цікавих проектів, чого тільки НІТ вартий — революційний крок у сфері шкільної освіти в Україні! Це така собі ДІЯ, але для українських шкіл зроблена компанією на волонтерських засадах. Доречі про волонтерство: компанія займалась ним активно ще до війни, а після 24 лютого кількість допомоги людям які це потребують взагалі зашкалює. Приємно відчувати себе частинкою чогось більшого, робити щось важливе.
Ця компанія за такий короткий час стала мені вже як рідна, відчувається бажання працювати і втілювати ідеї в життя, а така мотивація насправді багато чого варта!
Lionwood.software — ❤

Нещодавно почала свій шлях у рекрутингу в Lionwood.software і можу сказати, що такої підтримки та налагодженої комунікації навіть я неочікувала. Компанія формує не лише спільноту професійних людей, а й створює велику родину, котра має чіткі цінності: люди, волонтерство, якість роботи та популяризація професіоналізму українських ІТ компаній за кордоном!
Сьогодні Lionwood.software здійснює революцію у сфері шкільної освіти в Україні, наше майбутнє покоління починає навчання на платформі НІТ, відходячи від бюрократії та використовуючи новітні технології! Беззаперечно, це змушує пишатися тим, що я є частиною команди, котра турбується про майбутнє нашої країни!
Lionwood.software за короткий проміжок часу стала другою сім’єю, команда з котрою хочеться розвиватися, вдосконалюватися, відпочивати, втілювати нові ідеї в життя й просто бігти на роботу з посмішкою))

Я є частинкою компанії ще з 2018 року, і такої атмосфери як в Lionwood.software, не відчувала ще в жодній компанії. Свій кар’єрний шлях розпочинала з Sales Manager, а вже зараз працюю Head of Business Development та дуже люблю свою роботу. Це компанія з душею, яка завжди прислухається до кожної думки та пропозиції, та втілює їх у життя. У нас класні проекти, та дуже хороші клієнти та їхні команди. Окрім комфортних умов, можливостей кар’єрного росту та бенефітів, люди компанії Lionwood.software беруть активну участь в волонтервстві. Також компанія допомагає освіті вийти на новий рівень завдяки розробці системи НІТ.
Дуже крута атмосфера, чудові люди, які вже давно стали друзями, гучні тусовки та багато подорожей — чи це в гори на лижі, чи в басейн для відпочинку.
Компанія докладає дуже багато зусиль для професійного та особистого розвитку кожного працівника. Хто приєднався до команди, залишається тут надовго завдяки можливостям і атмосфері))))

Працюю в компанії Lionwood.software вже протягом 5-ти місяців. Чудова і професійна компанія. З приємним і крутим колективом, керівництво завжди прислуховується до прохань розробників, а зі сторони розробників завжди можна цілком розраховувати на підтримку та допомогу, тут завжди раді ділитися своїм досвідом.

Класні, довгострокові проекти в основному на Angular, React, .NET є й інші.)) Приємний і гарний офіс з усім, що нам треба, швидкий фінансовий та технічний ріст для Junior та Middle розробників гарантований.

Якщо Вам надоїли токсичні тім-ліди, проект, весло в руках) і ваша компанія в принципі))То Вам сюди. Компанія вартує того, щоб попрацювати тут не один рік!!

Я працюю в компанії Lionwood.software вже 1 рік, до цього мав досвід роботи у великій корпорації, ані трохи не шкодую що змінив діяльність в сторону IT.

Lionwood.software — це компанія, яка стрімко розвивається, має цікаві проекти. Працювати з такими завзятими та прогресивними людьми надзвичайно комфортно. Порівнюючи із великою корпорацією в якій я працював раніше, в Lionwood.software мене вразило — відсутність бюрократії, швидкість прийняття ключових рішень. Сподобалось ставлення керівництва, все тут просто і легко.

Чудова атмосфера, затишний офіс, цілком можна розраховувати на підтримку та допомогу. Ну і, звісно, тут працюють професіонали своєї справи. Радий бути частиною команди Lionwood.software.

Компанію рекомендую усім натхненним особам, що прагнуть розвитку і цікавих проектів!

Компанія молодих та досвідчених спеціалістів свого діла, знають толк у всьому що стосується програмування, відпочинку та хорошого проводження часу. Тут зможете поділитись знаннями та почерпнути нові. Загалом все круто, ревізор рекомендує ;)