17 березня 2025 15:54
Я працюю в компанії Light ITна позиції QA більше 5 років і можу з упевненістю сказати, що це чудове місце для професійного розвитку. За цей час мені довелося брати участь у багатьох проєктах, і кожен з них став для мене цінним досвідом. Останні кілька років я працюю над одним великим проєктом, що дозволило глибоко зануритися в продукт, вдосконалити свої навички та відчути справжню відповідальність за якість.
Компанія підтримує співробітників під час відключень електоенергії і надає зарядні станції. Також моральна підтримка від крутої команди HR )
В компанії проводиться багато воркшопів та доповідей, участь в яких може приймати кожен співробітник. Є цікаві озважвльні активності. Навіть, коли всі співобітники розкидані по світу, компанія знаходить можливості і ідеї для обїєднання команди.
Компанія надає всі умови для зростання: сучасні технології, дружню атмосферу та підтримку з боку колег і керівництва. Чудова система менторства.
Гнучкий графік, конкурентна зарплата та можливість працювати з найновішими технологіями.