2 грудня 2024 17:31

Karim Damen, Junior QA Engineer з 2016 року

Працюю в компанії Light IT Global вже понад 8 років і за цей час не було жодного разу, щоб я пошкодував про вибір.
Прийшов як trainee мануал QA і доріс до Head of QA dep.
За весь цей час були як цікаві проєкти, так і не дуже, але цікавих було більше!
У компанії дуже сильна технічна експертиза, немає питання, технології чи проблеми з якою команда не впорається. З будь-якого питання знайдеться фахівець, готовий допомогти з рішенням.
Відмінний буст для «юних» спеціалістів:
менторство, курси, майстеркласи, воркшопи та багато іншого.
Окремо хочеться відзначити керівництво, крім грамотного управління компанією, вони ще й дуже лояльні до співробітників. Соціальні пакети, індивідуальна соціальна допомога співробітникам, що потрапили в складні життєві ситуації, допомога нашим героям ЗСУ все це в компанії на повсякденній основі.
Ну і не варто забувати про соціальні активності типу корпоративи, онлайн та офлайн зустрічі, різні івенти та інше!

І, звісно, ​​найцінніше — це колектив. За роки роботи тут я зустрів неймовірно доброзичливих, щирих та чуйних людей. Це не просто колеги, це справжня команда, яка підтримує один одного у будь-яких ситуаціях.
Працювати в такій компанії — це не просто задоволення, це справжній привілей.
Light IT це друга родина.

Підтримали:  Віолета Умарова

Твоя кар’єрна історія, від trainee до Head of QA, надихає! Розвиток, сильна експертиза і командний дух — це дійсно те, що робить компанію особливою. Дякуємо за твої роки роботи, ентузіазм і вклад у розвиток команди!