12 вересня 2024 13:24

Mykyta Zhmurko, Python developer в Light IT

Працюю в компанії вже 3 роки, і за цей час маю лише позитивні враження. Одним із найбільших плюсів для мене є можливість професійного зростання як на проекті, так і поза ним. У компанії діє чудова менторська програма, яка доступна для розробників будь-якого рівня.

Також вражає кількість навчальних матеріалів: доступ до курсів, книг і підписок допомагає постійно розвиватися, що в свою чергу приводить до перегляду та підвищення заробітної плати. Заробітна плата відповідає ринковим умовам і завжди виплачується вчасно.

Компанія підтримує зручний графік роботи і надає допомогу в облаштуванні домашнього робочого місця — від техніки до меблів. Покриває відпустку, лікарняні дні та надає пакет бонусів, який можна використати на здоров’я, спорт або навчання.

Також варто відзначити професійну команду розробників. Завжди можна звернутися за допомогою та отримати кваліфіковані поради.

Окремо хочу підкреслити роботу HR-відділу — регулярні спілкування та організація різних івентів створюють дружню атмосферу і допомагають залишатися залученим у життя компанії.

Микита, дякуємо за відгук! Раді, що ти цінуєш наші можливості для розвитку, підтримку команди та роботу HR. Продовжуємо рости разом!